|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gucci, Marc Jacobs, Dior, Chanel, MUFE, Estee Lauder, Clinique, Clarins
BARDZO PROSZĘ o nie oferowanie wymiany, jeżeli nie posiadają Panie nic z wymienionej listy, jest to spore zaoszczędzenie mojego czasu.
interesują mnie jedynie konkretne kosmetyki oraz wymienione firm z wyższej półki NIE interesują mnie zapachy oraz ubrania POSIADAM (zdjęcia zostaną wstawione jutro) wszystkie kosmetyki są lekko używane, ale zadbane Zapachy: 1. Gucci II woda perfumowana 75ml 2. Marc Jacobs Daisy woda toaletowa 50ml 3. Zestaw miniaturek zapachów D&G (1, 3, 6, 10, 18) w etui Pomadki: Clarins - Red Drama nr 14 - Jazz Berry nr 19 - 218 Chanel Rouge Allure nr 19 YSL Rouge Pur Matt nr 12 Cienie: 1. Make Up For Ever Aqua Cream nr 12 2. Make Up For Ever Aqua Cream nr 15 3. Chanel Ombre Unique Creme nr 29 Neptune 4. Chanel Ombre Unique Creme nr 07 Declic 5. Clinique High Impact Eye Shadow nr 8 Moody Eyes Palety: 1. Dior Flight Make Up Palette 2. Estee Lauder Color Focus Palette nr 206 Fleur de Peau 3. Estee Lauder Color Focus Palette nr 102 Belle de Jour 4. Dior 5 Couleurs nr 970 Stylish Move Inne: 1. Calvin Klein Gel Eyeliner - African Violet 2. Physicians Formula Glam Hazel Eyes Mascara 3. Puder rozświetlający Dolce & Gabbana The One 4. 1. Make Up For Ever HD Primer nr 7 POSZUKUJĘ (na początek mniej realistyczna lista, ale może ktoś coś…) 1. Benefit - High Beam 2. Guerlain - Parure Pearly White Foundation 3. Make Up For Ever - HD Elixir Tusze: 4. Giorgio Armani - Eyes To Kill 5. Lancome - Hypnose 6. błyszczyki Estee Lauder w kolorach przezroczysty i cielisty bardziej ogólnikowo (jednak pragnę zaznaczyć, że interesują mnie kosmetyki tylko z górnej półki): 7. pomadki w mocnych kolorach - róże, fiolety, bordo, najlepiej MAC 8. kredka do brwi, ciemny brąz 9. cieliste cienie w kremie 10. rozświetlacze 11. róż 12. palety, zestawy cieni w beżach, brązach 13. bronzery Edytowane przez purevogue Czas edycji: 2012-12-01 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gucci, Marc Jacobs, Dior, Chanel, MUFE, Estee Lauder, Clinique, Clarins
hej, czego szukasz za daisy? Może znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626447 Poza wątkiem mam jeszcze 50 ml. Roberto Cavalli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2. Marc Jacobs Daisy woda toaletowa 50ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za Daisy lubię gucci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
![]() co u mnie za Gucci II woda perfumowana 75ml ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Gucci i Daisy?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Daisy?
U mnie m.in szminka NYX |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za gucci II?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o nie oferowanie wymiany, jeżeli nie posiadają Panie nic z wymienionej listy, jest to spore zaoszczędzenie mojego czasu.
żeby była jasność powtórzę się interesują mnie jedynie kosmetyki z wyższej półki i NIE interesują mnie zapachy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hey znajdziesz coś u mnie za Gucci II woda perfumowana 75ml ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.