|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co to za szminka/blyszczyk?
Bylabym wdzieczna gdyby ktoras z wizazanek podpowiedziala mi jaka szminke ma modelka ze zdjecia (firma i kolor). Sliczna jest, prawda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Co to za szminka/blyszczyk?
A to nie jest fota z makijażu Art Deco? - szminka Natural Shine Lippenstift (czy cos takiego) nr 165 albo 155? Gdzies to bylo juz na wizazu, ale do konkretnego zdjęcia sie nie mogę dokopac
![]() ooo Eureka!!! wlasnie znalazalm ![]() ![]() profesjonalne stwierdzenie Agi w zalączeniu - jak widac mi tez fota sie podobala ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1049374308 cmoki ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak zdobyc Art Deco?
Dzieki wielkie
![]() ![]() Nie wiesz moze czy mozna te kosmetyki dostac w jakims sklepie internetowym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Re: jak zdobyc Art Deco?
czesc
Makijaż jest faktycznie wykonany kosmetykami ArtDeco, ale jeżeli nie możesz dostac ich w swoim miescie poszukaj moze czegos podobnego u innych firm. Często bywa tak, że kolorki pokazane na zdjeciu różnią się od koloru produktów. Nie wiem jak jest w przypadku tej pomadki ale mi się jeszcze nie zdarzyło żeby kolorek był wiernie oddany. Radzę Ci poszperać w innych firmach. Polecam Ci pomadki Chanel hydrabase (94 Aurora, 25 Energie, 10 Malice), Diora Addict (z lekko metalicznym połyskiem, 384 Rose Scenario, 527 Polychrome Brown,319 - Beige Focus) i Estee lauder Pure Color Long Lasting Lipstick o ślicznym, słodkim zapachu (117 Rose Tea, 179 Peach Sorbet,184 Naivy Rose). Podane przeze mnie kolorki są równie naturalne co pomadka na zdjęciu - może wśród nich znajdziesz coś co Ci się spodoba. Warto przetestować kolorki na ustach, bo nie zawsze ten który nam się najbardziej podoba bedzie do nas pasował. Pozdrawiam sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Re: jak zdobyc Art Deco?
Dzieki Sam, sprawdze te kolorki, szczegolnie Estee Lauder, bo wsrod Chanel i Dior'a nic nie wpadlo mi w oczy - zbyt blyszczace sa jak dla mnie, choc z Dior'a mam Positive Red.
Oczywiscie przetestuje je na sobie, zawsze tak robie, szminka ze zdjecia wpadla mi w oko glownie dlatego, ze mam koloryt podobny do modelki, wiec wydaje mi sie, ze powinna do mnie pasowac. Napisalam mail do przedstawiciela Artdeco w Holandii, byc moze uda mi sie znalezc ich kosmetyki tutaj, bo juz od dluzszego czasu mam na nie apetyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ale numer
Art Deco w Holandii nazywa sie John Van G, w zyciu bym na to nie wpadla, ale napisalam e-mail do holenderskiego przedstawiciela firmy i tam uzyskalam taka informacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.