|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad - perfumy
Witam
![]() Mam na wymianę następujące perfumy: 1. Flakony: Trouble, Boucheron (tester bez korka) - ok. 11-12/50 ml. Poeme, Lancome - ok. 5-6/30 ml. Euphoria EDP, Calvin Klein (tester bez korka) - ok. 10/100 ml. 2. Odlewki: Sweet Oriental Dream, Montale - 4/10 ml. Chergui, Serge Lutens - 4/10 ml. Femme, Rochas - 4/10 ml. L'Eau Par Kenzo Indigo - 6,5/10. Legni Fruttati, L'Erbolario - 8/10 ml. Preferuję wymianę tylko na inne perfumy (bez próbek), za kosmetyki, odzież etc. dziękuję. Zapraszam ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-11-13 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad - perfumy
Coś za euphorie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Tylko Rush,ale tak ok. 7 ml,leci do mnie odlewka 10 ml DKNY Jabłuszko klasyk i właściwie to nic już szczególnego.Tak mnie naszło na Trouble..mam w szafie stare pudełko po nich i jak je otwieram to nadal pachnie-po 2 latach... Dzięki... ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-11-13 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Co byś chciała za Chergui??
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
2. Odlewki: Sweet Oriental Dream, Montale - 4/10 ml. Chergui, Serge Lutens - 4/10 ml. Femme, Rochas - 4/10 ml. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() wyszperasz coś u mnie za Sweet Oriental Dream, Montale - 4/10 ml. Chergui, Serge Lutens - 4/10 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.