|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Moja WishLista jesień-zima 2012-'13
Nie mając za bardzo co robić postanowiłam stworzyć listę rzeczy, za które najchętniej się wymienię.
Jeśli macie którąś z wymienionych niżej rzeczy to zapraszam do zapoznania się z moim wątkiem od wymian, może znajdziecie tam coś dla siebie UBRANIA, BUTY I DODATKI: * dresy z wąskimi/prostymi nogawkami r. S, małe M * zwykłe bokserki: szara, biała lub w kolorze, r. XS (lub z 'firmy ideal - te nie mają rozmiaru ale pasują mi) * jeansy bez żadnych przetarć ani cieniowań z podwyższonym stanem (ok. 20-25cm) r. S, małe M * proste, dopasowane lub rozkloszowane sukienki, spódniczki mini z elastycznej bawełny itp. , najlepiej jednolite r. XS * niebieska, zielona, turkusowa, morska lub w innym podobnym kolorze bandamka * klasyczny beret w kolorze czerwonym, zielonym, czarnym, niebieskim * staniki r. 60DD lub ścisłe 65C najlepiej nowe lub w bardzo dobrym stanie, half-cupy * długie legginsy: czarne, czerwone, niebieskie, białe r. S, M lub jeśli że tak powiem bazarowe to nawet L, najlepiej nowe * T-shirty z nadrukami z Dragon-Ball'a * jeansowa katanka w jasnym kolorze r. S * jasna jeansowa kamizelka (krój jak katana bez rękawów) r. S, XS KOSMETYKI: * szminka w kolorze ciemnej czerwieni, jasny róż (ale nie blady) * czarna kredka do oczu wykręcana z Essence INNE: * segregatory B5, C5, A5 * wkłady do segregatora w formatach jak wyżej * pióra wieczne - niekoniecznie drogie i markowe, chętnie przyjmę drewniane * zielony atrament do pióra w słoiczku / kałamarzu * ołówek mechaniczny Lamy Safari * kalkulator wielofunkcyjny Edytowane przez MademoiselleRose Czas edycji: 2012-12-30 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja WishLista jesień-zima 2012-'13
zerknij do mnie
u mnie np pomadki do ust czerowna i róż
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja WishLista jesień-zima 2012-'13
lista trochę zmieniona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.