|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
quality nails - Gdynia
Witam dziewczynki!! Chcialabym wybrac sie na kurs stylizacji paznokcia metodą żelową. Czy słyszalyscie cos o placówce Quality Nails w Gdyni? Przeglądając ich stronkę przebieg kursu wydaje się być ciekawy ale chcialabym tez uslyszec opinie dziewczyn ktore robily tam kurs. Z gory dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: quality nails - Gdynia
Hm..nie wiem, ale jakoś te frenche w ich galerii mnie nie przekonują..
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A czemu nie np. do Joasi Rozwadowskiej do Gdańka? Niedaleko, a napewno dobrze nauczy
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja osobiscie nie lubie tej firmy, chcociazby to ze źle mi sie pracowalo na ich produktach.
tez jestem z Gdyni i wybralam jednak kurs w akademii paznokcia w Pruszczu Gdańskim, chociaz do QN miała bym nieco blizej ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
spojrzalam na stronkę p. Joanny Rozwadowskiej no i widze ze napewno cenowo inaczej to wygląda i to tylko sam french ale mam jeszcze troche czasu na przemyslenia.
Hmmmm weszlam sobie na Wasze blogi Vanessita i za_necia i z tego co sie doczytałam to na początku same robilyscie sobie pazurki bez kursu a dopiero pozniej poszlyscie na kurs. dobrze zrozumialam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dużo osób tak robi-nawet można powiedzieć prawie wszyscy... i ja też i dopiero po roku zdecydowałam się na kurs... ale jeżeli masz pieniążki to się nie zastanawiaj, nawet jeżeli masz zamiar robić sobie....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A ja miałam najpierw kurs i powiem, że bez niego chyba bym sobie nie poradziła., jakbym miała najpierw eksperymentować. I miałam w siedzibie EF we Wrocławiu i było ok, więc w Gdańsku pewnie też dobrze szkolą.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382285 http://lilastyle.pl "...nadal bowiem pragnę być zwariowana i przeżyć swoje życie tak, jak mnie się podoba, a nie jak się podoba innym." Veronica Decides To Die Paulo Coelho ENAS serwis stylistek paznokci! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tak ja zaczynałam bez kursu. Skompletowałam sobie zestaw i sprobowałam. Zaczęłam od swoich pazurków i siostrze zrobiłam. Zaczęło mi sie to podobać i wciągnęłam się w to bardziej. Weszłam w neta i tak trafiłam na wizaż. poczytałam chwilkę i wystartowałam z galerią i tak się zaczęło. O niczym innym nie marzyłam aby zrobić kurs i zająć się tym zawodowo. Chciałam dorównać Byli i innym wizażowym znakomitością. Naprawdę dziewczyny mi tu dużo pomogły. Jednak sama się przekonasz, że wiele rzeczy dowiesz się na kursie. Ja na moim kursie byłam bardzo aktywna. Pytałam o wszystko co mnie ciekawiło i to naprawdę poprawiło moje wyniki mam nadzieję, że zauważalne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie znam firmy, ale rzuciłam okiem na stronkę i już mi wystarczyło. Jeżeli jakaś firma oferuje kursy z - cytuję - "tipsów żelowych" i "tipsów akrylowych" no to heloł
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Jeżeli kurs przeprowadza Pani która w quality nails mi ostatnio robiła paznokcie, to też nie polecam. po tygodniu odpadały, po 2 tyg znowu leciałam do innej kosmetyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.