|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
dieta, cos nie tak?
witam Was.
Mam niemały jak dla mnie problem. Otóż jestem na diecie od ponad dwóch tygodni, codziennie biegam po 30 min miałam już super płaski brzuszek i co? Poprostu teraz mi go "wypchało"... może wiecie co jest tego powodem? Też tak miałyście? Co na to zaradzic? Moje przykładowe menu: śniadanie - musli. 2 śniadanie - ciemna bułka z szynką i sałatą (2szt) obiad - np brokuły, jakaś lekka zupa (zależy podwieczorek-owoc kolacja-wafle ryżowe. +woda ok 1,5l.
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dieta, cos nie tak?
Cytat:
Tutaj chyba nawet 1000 kcal nie ma. Nie dziwie sie ze organizm sie broni. Kiedyś czytałam, ze jezeli organizm wieczorem dostaje zbyt malo kalorii to odklada sobie to z rana, i efekt jest taki ze nie chudniemy. Byc moze u Ciebie to zwyczajne wzdęcia, a być moze rozregulowałaś sobie pracę jelit przez ta diete. Jezeli spozywasz błonnik, to mozesz miec wzdęcia najlepiej poczytac np. tutaj: http://wzdecia.info/wzdecia-przyczyny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.