|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kosmetyki?
heyka
nie wiem jak wy ale ja sama nie wiem czy ze mna jest cos nie tak czytam recenzje na kwc i spadam z krzeselka czytajac ze uzywam powiedzmy 3 msc jakis balsma czy tonik mi tonik czy balsam wystarcza gora na 3 tyg po tym czasie pojawia sie an polce nowy ale moze ja za duzo tego uzywam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki?
Wydaje mi się, że to zależy od indywidualnych preferencji "użytkownika". Ja np. lubię używać dużo mleczka i toniku, dlatego wystarcza mi go na krócej, niż komuś kto stosowałby go oszczędniej. Oszczędniej, nie ze skąpstwa, bo na sobie nie warto oszczędzać, ale z racji tego, że nie odczuwa takiej potrzeby. Z drugiej strony niektórzy lubią przesadzać pisząc, że np. 50 ml kremu, używanego codziennie, wystarcza im na pół roku... w takie bajki nie warto wierzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
recenzentka w w tym samym czasie moze stosować kilka toników, np. na zmianę i dlatego jakiś kosmetyk starcza na zadziwiająco długo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja jestem chyba taką osobą, której kosmetyków starcza na długo i mnie dziwią te posty, w których piszecie, że krem wydajny, bo starczył na dwa miesiące używania
![]() ![]() swoją drogą, bardzo z powodu tej swojej przypadłości ubolewam, bo lubię wypróbowywać nowe rzeczy, a przy takim tempie używania nie wypróbuję ich wiele. z drugiej strony, jaka to oszczędność... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
u mnie generalnie zależy od kosmetyku, ale mało który wystarcza mi na krócej niż 3 m-ce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
mi najszybciej kończą sie balsamy, butelka 250ml starcza mi na miesiac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nie no powaznie balsam 250m wystarcza na miesiac? wow mi 400 ml wystarcza zaledwie na 3 tygodnie wow jestem pod wrazeniem hm a moze nie stosujecie codziennie tych kosmetykow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.