|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dokument: mały człowiek
Witam Wszystkich
![]() To mój pierwszy post na forum, także napiszę króciutko o sobie. Mam na imię Michał i jestem studentem psychologii. Nie mam jeszcze dzieciaczka, choć chcę mieć w przyszłości. Ale nie o tym chcę pisać. Jednym z moich przedmiotów na studiach jest psychologia rozwojowa. Na zajęciach mamy pokazywane fragmenty dokumentu "Mały człowiek" (6 odcinków) emitowanego jakiś czas temu przez TVP. Niestety nie oglądamy ich w całości, a wydają mi się bardzo interesujące. Szukałem ich w różnych miejscach i niestety nie ma chyba nawet możliwości ich kupienia. Dlatego chciałbym zapytać, czy któraś z Pań może przez przypadek nagrywała kilka albo chociaż jeden odcinek i chciałaby się nimi podzielić? Ze swojej strony mogę się podzielić wiedzą z zakresu psychologii dziecka, którą powoli zdobywam, jeśli któraś z Pań byłaby czymś zainteresowana ![]() Pozdrawiam, Michał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dokument: mały człowiek
Przylaczam sie do prosby-chetnie obejrze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.