|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 760
|
Zaproszenie na 18stkê
Mam problem - zosta³am zaproszona przez kole¿ankê na jej 18 urodziny które organizuje ze swoj± przyjació³k±. Tê przyjació³kê znam tylko z widzenia, chodzi³y¶my razem do szko³y, ale nigdy nie rozmawia³y¶my ani nic. Wysz³o trochê niezrêcznie, nie wiem jak siê zachowaæ w takiej sytuacji - kupiæ im wspólny prezent, tylko swojej kole¿ance czy jednej i drugiej? Jak radzi³y¶cie sobie z podobnym problemem?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 769
|
Dot.: Zaproszenie na 18stkê
Ja kupowalam zawsze dla osoby na ktorej urodziny bylam zaproszona niezaleznie od tego czy kilka osob organizowalo w tym samym lokalu, zeby wyszlo taniej. Chyba, ze je znalam i lubilam w innym wypadku nie czulam sie zobowiazana. Jesli bedziesz czuc sie niezrecznie to kup jakis drobiazg.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 544
|
robi³am 18nastkê z koleg± z podstawówki. ja mia³am swoich go¶ci, on swoich mimo ¿e by³a jedna sala ze sto³ami i wiêkszo¶æ siê zna³a tak czy siak ju¿ wcze¶niej (te same szko³y, osiedla etc)
ja dostawa³am prezenty 'od swoich' a on 'od swoich' 'od jego' go¶ci dosta³am tylko ¿yczenia i fajn± wspóln± zabawê , tak jak on 'od moich' i my¶lê to by³o ok
Edytowane przez Jacqueline__ Czas edycji: 2012-12-04 o 21:15 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
Kup tylko swojej kole¿ance, bo to ona ciê zaprosi³a i na jej idziesz 18nastkê, a to, ze robi± razem niczego nie zmienia.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 736
|
Organizowa³am swoj± osiemnastkê z przyjació³k±. Moi go¶cie przynie¶li prezenty dla mnie, jej go¶cie dla niej. Od wiêkszo¶ci jej go¶ci dosta³am jakie¶ mi³e drobiazgi typu s³odycze lub kwiaty - moi go¶cie wobec niej zachowali siê podobnie. My¶lê, ¿e jaki¶ fajny bukiecik i ¿yczenia rozwi±¿± sprawê.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Ja zawsze kupowa³am osobie, któr± znam.
Osiemnastki robi siê w dwójkê ¿eby by³o taniej i jak s± to dwie przyjació³ki, które nie chodz± do jednej szko³y to np jedna zaprasza ze swojej a druga ze swojej i tak te¿ dostaj± prezenty :P |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 223
|
Kup prezent tylko swojej kole¿ance. A je¶li czujesz siê bardzo niezrêcznie, to kup jak±¶ du¿± czekoladê/bombonierkê tej drugiej dziewczynie i z³ó¿ jej te¿ ¿yczenia.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 458
|
Kole¿ance - prezent, jej znajomej - ¿yczenia (ewentualnie co¶ s³odkiego).
|
|
#9 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
Wiadomo¶ci: 3 397
|
kup prezent tylko dla swojej przyjació³ki.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 216
|
prezent dla swojej przyjació³ki.
z jakiej racji mia³aby¶ kupowaæ prezent te¿ tej drugiej dziewczynie , skoro to nie ona Ciê zaprasza. z³ó¿ jej ¿yczenia, wystarczy ( ewentualnie jakie¶ czekoladki). |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

'od jego' go¶ci dosta³am tylko ¿yczenia i fajn± wspóln± zabawê , tak jak on 'od moich' i my¶lê to by³o ok