![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Takie przemyślenia
Naszła mnie ostatnio taka refleksja. Że jeżeli chłopak jest:
przystojny: i puści bąka, beknie, zrzyga się, kogoś pobije to wszyscy uważają że -taki naturalny, śmieszny, intrygujący a jeżeli brzydki: puści bąka, beknie, zrzyga się, kogoś pobije -taki obrzydliwy, żałosny, nie wart zainteresowania, popi**dolony ponadto, przystojny małomówny, apatyczny, nieśmiały -tajemniczy, poważny, inteligentny, pachnący brzydki małomówny, apatyczny, nieśmiały -zj**any, głupi, zboczony i śmierdzący też macie podobne spostrzeżenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Takie przemyślenia
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Średnie te przemyślenia :/
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
bzdura.
za to w moim odczuciu często jest tak, że osoby uznawane za ładne czy piękne muszą udowadniać otoczeniu, że mają do zaoferowania coś więcej niż uroda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdy facet jest urodziwy, przystojny, z tych "pięknisiów" zawsze włączało mi się: "i to wszystko"?- zawsze ciekawa byłam, co jeszcze jest pod atrakcyjną zawartością, dlaczego miałabym z powodu urody rozgrzeszać czy "dopisywać" cechy, których nie posiada??? Dziwne. Edytowane przez madana Czas edycji: 2012-11-06 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
no moze z tym bekaniem i pierdzeniem troche przesadziłam, ale bardziej chodziło mi o drugą część, bo tu wydaje mi się, że często się zgadza
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ale powiedz mi, DLACZEGO miałabym nieurodziwego faceta, który jest nieśmiały, małomówny podejrzewać, ze jest zboczony, głupi czy śmierdzący?
Na studiach zakochałam się w bardzo nieatrakcyjnym wizualnie facecie, bo absolutnie fascynował mnie jest umysł- wtedy dopiero zrozumiałam jak seksowny może być mózg. Co mi po atrakcyjnym głupolu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Od razu mi sie przypomnialo co powiedziala Dymna kiedys w jednym z wywiadow:
"Pamiętam jak byłam młoda, to wszystko jedno, co grałam, mogłam się potknąć, pomylić i mówiono “jak ona się ślicznie potknęła, jak ona się wdzięcznie pomyliła”. A teraz jak wchodzę na scenę, to się ludzie patrzą i mówią: “ciekawe, co ta krowa jeszcze pokaże? Będzie nudzić jak zawsze?" Powiem tak: jak jest dziewczyna madra i ma poukladane w glowie, to w zyciu nie zainteresuje ja tylko opakowanie. Ci, ktorzy kieruja sie tylko uroda sa albo niedojrzali (i tu by sie zgadzalo, bo ilez to nastolatek kocha za samo cialo i piekny usmiech?), albo zwyczajnie... pusci i plytcy. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-11-06 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Do mnie ładny facet nie zawsze jest taki super jak nam się wydaje . znam dwóch takich braci - jeden brzydki a właśnie dba o siebie , chodzi na siłownie , miły dla kobiet , a ten drugi znowu no poprostu śliczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba wiem o co Autorce chodzi - pięknym się więcej wybacza. I tak, też mam takie spostrzeżenia.
Ale rozwala mnie, że "rzygający i pierdzący i bekający facet zawsze jest obleśny" ![]() A wiecie, że ludzie puszczają dziennie ok. 13 bąków? ![]() Jak Wam się chłop pochoruje i porzyga, albo naje/ napije piwa i mu się odbeknie, to też od razu informujecie go, że jest obrzydliwy, czy od razu wychodzicie z fochem z przytupem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie mam takich odczuć. Ktoś może być ładny ale jednocześnie oblesny poprzez zachowanie
Sent from my SK17i using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc dopytuję. Ostatecznie w/w czynności zawsze wyglądają podobnie, niezależnie od przyczyn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanie się i pieprzenie też wygląda podobnie, podobne ruchy, gesty, ale jednak jest różnica między tymi działaniami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Z przykrością muszę strwierdzić że sporo w tym prawdy. Sam swoją atrakcyjność oceniam na około 3/10. Dla przystojnych wszyscy są mili, dają papierosy, stawiają piwa, opowiadają swoje sekrety, załatwiają prace, dziewczyny ich podrywają. A ja mogę zachowywać się w podobny sposób jak oni, mówić to samo i w ten sam sposób, a i tak ludzie często nie chcą znac, unikają, nigdy nie chcą pomóc, zero szacunku, a nawet czasami gardzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Chłopak mniej przystojny jest wrażliwy:
- ciota, słaba jednostka Przystojny jest wrażliwy: - och, jaki z niego czuły romantyk Chłopak mniej atrakcyjny jest szczery i mówi to, co myśli: - cham, prostak Przystojny seba jest szczery i mówi to, co myśli: - och, bezpośredni pewny siebie samiec alfa poza tym czesto zauważam że jeżel na spotkaniach wszelakich jest powiedzmy dwoch chłopaków: pierwszy mniej atrakcyjny probuje zagadac do dziewczyny - ona coś tam odpowiada zbywając go drugi, atrakcyjniejszy zagaduje podobnie, w takim samym tonie - ona słucha z zainteresowaniem, dyskutuje, ustosunkowuje się Nie są to pojedyncze przypadki. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
sporo tutaj prawdy
Chłopak mniej atrakcyjny fizycznie jest wrażliwy: - ciota, słaba jednostka Przystojny chłopak jest wrażliwy: - och, jaki z niego czuły romantyk mniej atrakcyjny jest szczery i mówi to, co myśli: - cham, prostak Przystojny jest szczery i mówi to, co myśli: - och, bezpośredni pewny siebie samiec alfa poza tym często widze jak np mniej atrakcyjny chłopak zagaduje do dziewczyny to ona odpowiada na odwal sie, zbywając go. a gdy przystojny chłopak zagada po chwili w podobny sposob, podobnie sie zachowując to ona słucha z zainteresowaniem, odpowiada, ustosunkowuje sie i nie są to pojedyncze przypadki i nie obracam sie w towarzystwie 17latków Edytowane przez Grazyna1000 Czas edycji: 2012-11-06 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
.
|
nie, nie mam podobnych spostrzezen -_-
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja odniosłam wrażenie, że fasola i Grażyna to ta sama osoba?
Przemyślenia małolaty ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, ja nie mam takich spostrzezen i przemyslen, ogolnie staram sie nie oceniac ludzi az tak drastycznie, nawet ich nie znajac, bo to krzywdzące. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-11-06 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
już ma 3 wcielenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
O, kolejne konto
![]() Jakieś takie nie bardzo te spostrzeżenia. To raczej subiektywna opinia autorki, a nie ogólne zasady oceniania ludzi. To dla autorki brzydki nieśmiałek jest głupi i zboczony - nie wiem skąd takie skojarzenia, a już to, że śmierdzący ( ![]() ![]()
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Tak naprawdę mam 23 lata
Edytowane przez m1ro Czas edycji: 2012-12-02 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego nie masz dziewczyny? Niech pomyślę. Nie widziałam Twojej fotki, więc masz 100% pewność, że nie oceniam Cię po wyglądzie. Oceniam Cię tylko i wyłącznie po treści Twoich postów. I wiesz co? Bardzo słabo wypadasz. IQ, logiczne myślenie, spostrzegawczość (od tych genialnych spostrzeżeń ![]() Ale to nie dlatego nie masz dziewczyny ![]() Nie masz dziewczyny, bo dziewczyna to nie jest przedmiot który można mieć jak własność. Dziewczyna nikomu się z miejsca nie należy (ani chłopak, w drugą stronę jest tak samo). Co to za dziwne podejście "Dlaczego nie mam dziewczyny?" - a co to, dziewczyna jest jak stypendium, że się należy każdemu ze średnią powyżej 4,5? ![]() ![]() Może to dla Ciebie niespodzianka, ale drugi człowiek to istota mająca uczucia, własne plany i pomysły na życie i nie jest nikomu nic winna, nie ma żadnej powinności wobec innych.
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jeszcze sie okaze, ze to ci, co wstawiali swoje foty na intymnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ale tu jest tylko jeden mój post.
no i teraz ten jest drugi po 1. W którym miejscu napisalem ze ty masz być moja dziewczyną? po 2. W którym miejscu moja logika szwankuje? Skopiuj konkretny fragment. Przypominam że tylko jeden powyższy post jest mój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.