|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
co robić?!
Z TŻ jestem/byłam prawie 6 lat. Jestesmy zareczeni i mamy w przyszlym roku zaplanowany slub,a raczej mielismy. W czerwcu okazalo sie ze jestem w ciazy,niestety w lipcu poronilam,jakos sie po tym pozbieralam jednak pozniej cos zaczelo sie psuc. Ja chcialam zamieszkac razem,miec go caly czas blisko on twierdzil,ze nie chce,ze nie bedzie placil za wynajem. Ostatnio czesciej zostawal w pracy po godzinach,itd. Nie wiem czy rzeczywiscie bywal wtedy w pracy,bo tego nie sprawdzalam,jednak wczoraj zadzwonil do mnie jego ojciec,zebym podrzucila mu dokumenty i zostalam pozniej na kawe(tż rowniez tam mieszka),kiedy wrocil z pracy byl lekko zaskoczony,ale posiedzielismy troche i chcial mi pokazac co chce kupic dla chrzesnicy,wyszukiwal w historii i w pewnym momencie rzucilo mi sie w oczy ze ma tam jakies sex strony z fimikami,zapytalam je o nie wtedy szybko zamknal historie i powiedzial ze to nie jego,chociaz laptopa uzywa tylko on. Pozniej mimo ze wiem ze nie powinnam,wzielam jego telefon i zobaczylam historie polaczen,mial tam numer,z ktorym wielokrotnie sie kontaktowal,a ktory nie byl wpisany do ksiazki,kiedy go o niego zapytalam zdenerwowal sie i powiedzial ze to nie moja sprawa i ze lepiej zebym juz poszla,niczego mi nie wyjasniajac.nigdy sie tak nie zachowywal. poszlam,zeby ochlonac,pozniej jak probowalam sie do niego dodzwonic nie odbieral,dzisiaj juz nie dzwonie,czekam az sam zadzwoni. juz sama nie wiem co mam myslec o tym..
Edytowane przez asiantia Czas edycji: 2012-11-26 o 18:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co robić?!
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2012-11-28 o 16:50 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co,tylko sprostowalam
![]() Myslalam tez o tym,ale sie nie dowiem,dopoki z nim nie porozmawiam,a poki co ostatni raz dzwonilam w sobote nieodebral i pozniej jeszcze napisalam mu sms,na ktory do tej pory nie dostalam odpowiedzi, wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekac,az sam zechce sie odezwac. |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
niepotrzebnie sprawdzałaś jego telefon, może to jakiś służbowy numer? nie ma co panikować, może tak zareagował, bo po prostu zdenerwował się, że go sprawdzasz
przede wszystkim z nim porozmawiaj, w cztery oczy, nie przez telefon, powiedz mu jak się czujesz, zapytaj go jak on się czuje i zastanówcie się razem co zrobić, żeby naprawić Waszą realcję bez szczerej rozmowy nic się nie zmieni. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem,ze niepotrzebnie,ale nigdy nie mial tajemnic,moglam brac jego telefon,pytac o co chcialam,zreszta on tez,ale nigdy tak nie raegowal. z rozmowa jest maly problem bo kiedy do niego dzwonilam,nie odbieral i tak jak napisalam wyzej nieodpisal na moj sms,dlatego postanowilam zaczekac na jego telefon.w koncu bedziemy musili porozmawiac. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zreszta nawet gdyby się zdenerwował o to, to ile mozna się obrażac o taką drobnostkę, dziwne. długo zamierzasz czekac az łaskawie sie odezwie? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze to nie wiem ile czekac,ale nie chce tez dzwonic natarczywie,jesli nie zamierza odbierac. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Z mama sie nie da,ona nie lubila zadnej jego dziewczyny,bo zadna nie byla odpowiednia,a z Tata wczoraj rozmawialam,sam zadzwonil,zapytac jak sie czuje,powiedzial,ze nie chce sie wtracac,ale widzi co sie dzieje,ze nie przychodze i powiedzial,ze Tż musi jeszcze dorosnać,zeby duzo rzeczy zrozumiec.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Na rozmowe zasługujesz i słowa wyjaśnienia. Nie wiem czy lepiej juz go olać czy faktycznie pogadac z jego rodzicami, albo po prostu iśc i powiedzieć, że oczekujesz wyjaśnień, w koncu tyle czasu razem.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Myslalam o tym tez,ale nie wiem,czy powinnam tak zrobic,przeciez gdyby chcial tak czy tak porozmaiwac to by odebral telefon,czy tez zadzwonil.
Teraz to sie juz nawet zastanawiam, czy rzeczywiscie nie lepiej poprostu olac tak jak napisala Kangu |
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej olac takiego i poszukac nowego, tylko jesli kochasz to tez nie takie łatwe. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Jedno z dwoch,.ale do tego samego sie sprowadza.
Kocham,ale tez nie twierdze,ze on jest tylko jeden na swiecie. Nigdy przez te wszystkie spedzone razem lata niepomyslalam,ze on moglby sie tak zachowac,myslalam,ze go znam,ale chyba nie do konca. Zrozumialabym gdyby sie cos miedzy nami naprawde zlego wydarzylo,albo gdyby powiedzial,ze koniec,nie roztrzasalabym tego tak. Nie jest latwo,ale musze sobie jakos radzic,mimo wszystko. |
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
no dokladnie, nawet jesli miał watpliwości to powinien powiedziec.
Trzymaj się ciepło i może lepiej warto poszukac sobie kogos poważnego. |
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No tak,niby zawsze duzo rozmawialismy,az do tego.. A z tympowaznym to tez czasami mozna sie pomylic,tak jak wyszlo w moim przypadku,powazne plany,a tu co,nagle achowuje sie jak dzieciak i sie nie odzywa. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
ewentaulanie możesz napisać smsa w stylu, ze chciałabys wyjasnienia, a że jesli ci nie odpisze tzn ze to koniec i zyczysz mu powodzenia.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ostatniego napisalam mu tak: T.jestesmy dorosli,mysle,ze powinnismy porozmawiac,nie wiem co sie stalo,ze sie nie odzywasz i nie odbierasz,ale nie mozemy chowac glow w piasek,jesli cos sie zmienilo poprostu mi to powiedz.To tyle czego w tej chwili oczekuje.
Nie wiem co jeszcze moglabym mu napisac skoro po tamtym sie nie odezwal. |
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
sory, ale nie zdenerwowałby sie bez powodu, jakby nie miał nic do ukrycia....stawiam na to, że być może poznał kogoś, a facet w takiej sytuacji nigdy Ci nie powie odrazu prawdy, kolejny fakt, ze nie odzywa się jeszcze tylko bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu ( przerabialam to już
![]() ja bym sie do niego wybrała, postawiła sprawe czarno na białym, próbowałabym wyciągnać od niego cokolwiek...musisz wziac sprawy w swoje rece...nie odpisuje, nie odbiera?? a gdzie jakikolwiek szacunek po 6 latach zwiazku i przed ślubem!!??!! przeciez planujesz z tym czlowiekiem spedzic reszte swojego zycia!!!, a jesli by milczał, wymyśliłabym cos w stylu, ze widziałam go z kimś.... ( bardzo skuteczna metoda, ale to juz w ostatecznosci) ciesz sie dziewczyno, że jesteście dopiero PRZED ślubem, a nie już po..... 3maj sie! jak widzisz nie ma tego złego, czasami żyjemy tylko czyimś wyobrażeniem, a nie rzeczywistością
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama juz nie wiem czy jest sens isc i prosic go wyjasnienia,chociaz on sam powinien tak postapic,najpierw mi wyjasniajac a pozniej moglby sie nie odzywac.Ale z drugiej strony byloby mi latwiej gdyby mi wszystko wyjasnil.Nie rozmyslalabym,dlaczego.. tak,a raczej to planowalam,bo w takiej sytuacji to raczej nieaktualne No tak i w moim wypadku to wlasnie chyba nie byla rzeczywistosc.. Edytowane przez asiantia Czas edycji: 2012-11-28 o 20:22 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Sama juz nie wiem czy jest sens isc i prosic go wyjasnienia,chociaz on sam powinien tak postapic,najpierw mi wyjasniajac a pozniej moglby sie odzywac.
A myślisz, ze on sam ze swojej wlasnej dobrej woli przyjdzie i ci wszystko wyjaśni, żebyś lepiej się poczuła?? Zapomnij daj znac, jak sprawa jakoś ruszy...pozdrawiam! |
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napewno napisze,jak tylko cos sie wyjasni. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli dasz rade to olej, jesli nie to idz do niego-ojciec cie wpusci i zrób mu z wiadomo czego jesień średniowiecza |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomo,ze latwiej by mi bylo sie uporac z tym po wyjasnieniu wszystkiego,ale wiem,tez ze nie zasluzylam na takie potraktowanie i o to zeby sie prosic o wyjasnienia. Wiec chyba to poprostu oleje.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
wiesz, co moge jeszcze ci powiedziec, może dobrze, że teraz tak się stało a nie później? moze własnie dzieki temu rozstaniu poznasz nowego faceta i z nim bedziesz szczesliwa? często jest tak, że myslisz-wszystko sie zawaliło,a potem na tym wszystkim wychodzisz jeszcze lepiej
myślę, ze tak będzie.
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.