|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymarzona suknia
Hej Dziewczyny pomóżcie! Za kilka miesięcy biorę ślub bardzo podoba mi sie ta sukienka -http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Mon-Cheri,T113235,Tony-Bowls,item,4288.html właściwie wydaje mi sie, że to ta jedyna, problem w tym, że jeszcze nie miałam okazji jej przymierzyć ;p! Byłam już w kilku salonach, i nawet nic w tym stylu nie widziałam, niby jest duzo sukni typu księżniczka, ale mam wrażenie, że wszędzie jest to samo i wszystkie nie za bardzo w moim stylu... W Gdańsku maja ta firme , ale tego modelu akurat też nie ma Nie wiedziałam, że to taki problem. Czy widziałyście taką lub coś w tym stylu? gdzieś może w pobliżu Chojnic, ale i nie koniecznie, w tej kwestii jestem już chyba desperatką ;p Proszę pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzona suknia
Najpierw przymierz podobny model i dopiero się na nią napalaj. Do takiej sukni trzeba mieć idealną figurę.
To klasyczna rybka/syrena, pełno jest tego typu sukni w salonach.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja, tak jak melleczka, bardzo dużo podobnych modeli widziałam w salonach, jak szukałam swojej wymarzonej. A jak musi być koniecznie ta, to może podzwoń do tych salonów, które wyświetlają się na podanej przez Ciebie stronie? Do Gorzowa Wielkopolskiego masz tylko 80 km dalej, niż do Gdańska, więc jak jesteś zdesperowana, to jeszcze nie taka tragedia (o ile mają ten model). Tylko przygotuj się na wysoooką cenę, bo to jest model z najnowszej kolekcji (wiosna 2013).
![]() Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2012-12-18 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak przymierzysz wtedy powiesz że to "ta jedyna", na razie się powstrzymaj od takich ocen..:P
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
o figure sie nie martwie bo mam podobna jak modelka na zdjeciu
![]() wiem, ze najpierw musze ja przymierzyc zeby stwierdzic ze to ta jedyna i po to stworzylam ten post bo nigdzie jej nie moge dostac... i dla tego prosze was o rade gorzów jest troche daleko, najpierw poszukam w okolicy pomorza ;p potem zobaczymy. . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pronovias ma coś podobnego tylko z taką koronką luźno puszczoną... sukienka śliczna (mierzyłam tą z Pronovias), ale nawet nie brałam jej pod uwagę bo w tym się nie dało tańczyć, typowa rybka bardzo ograniczała mi możliwość chodzenia, a co dopiero zabawy, a jeszcze jest jedna kwestia... pasują ci koronki? bo suknie pięknie wyglądają w necie... a jak się ubierze to czasem czar pryska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
o figurę się nie martwię;p wiem, ze najpierw powinnam ja przymierzyć, ale problem w tym ze nigdzie nie moge jej dostać i dlatego założyłam ten wątek. po prostu przeglądając propozycje ślubne ta mi od razu wpadła w oko. Lea_ny dzięki za wskazówkę do gorzowa to trochę za daleko , ale kto wie jak w okolicy nic nie znajdę... na studniówce też miałam podobny krój sukni i było ok, fakt troche ograniczała ruchy ale czułam sie w niej b. atrakcyjnie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę że w żadnym salonie nie mieli sukni rybki....
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Suknia bardzo ładna. Najczęściej spotykany model w tym sezonie - wąska, koronkowa rybka. W każdym salonie jest model bardzo zbliżony do tej ze zdjęcia. Warto wydrukować zdjęcie, aby pokazać panią z obsługi, abyś nie musiała zawile tłumaczyć o co Ci chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.