![]() |
#1 |
6 lat z wizażem:)
|
gwiazdka - nauczycielka
hej dziewczyny
![]() nie wiem czy to okej że założyłam taki wątek, ale jestem w potrzebie! tak się złożyło że zostałam przewodniczącą w klasie i w tym roku chcę wymyslic piękny prezent dla mojej wychowawczyni ![]() byłabym ogrooomnie wdzięczna gdyby pojawił się odzew, niby jeszcze wczesnie ale będę musiała zorganizowac zbiórkę pieniędzy itp itd ![]() więc tak, krótki opis : polonistka-katechetka-nauczycielka filozofii - tak tak, wszystko w jednym. lat.. hm około 37, samotna (chociaż nie wiem czy to ma znaczenie ![]() ![]() w sumie klasa ją lubi. więc myślę że nie byłoby problemu z kosztami rzędu 150-170 złotych, ale szczerze.. wolałabym ich tak nie naciągac ![]() pozdrawiam i liczę że znajdzie się ktoś z błyskotliwym pomysłem i życzliwie się nim ze mną podzieli! ![]() ps. tym bardziej, że w zeszłym roku, krzywo wyszło i nic od nas nie dostała....
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: gwiazdka - nauczycielka
My kiedyś naszej wychowawczyni podarowaliśmy dużą bombkę na stojaku, na której wszyscy z klasy się podpisali
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a ja bym kupiła do tego jakąś fajną duuużą kartkę, i poprosiła, aby każdy z klasy podpisał się i napisał, dlaczego akurat tą nauczycielkę lubi i za co ją ceni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Pamiętam, że my wychowawczyni kupiliśmy dużego miśka w czapie mikołaja, koszulkę zwykłą białą, podpisaliśmy się na niej i założyliśmy na misia i do tego mikołaj z czekolady w łapkach misia ( bo miał tak jakby złączone nitką
![]() pomysł z tą karta lub bombką też ciekawy ![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
6 lat z wizażem:)
|
a to jakiś wyjątkowy kaktus, skoro bożonarodzeniowy? nigdy nie słyszałam
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się ucieszyła z ładnej doniczkowej poisencji (gwiazda betlejemska) i kartki z kilkoma słowami od uczniów- tak jak zaproponowała to Sternchen_7
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Moim skromnym zdaniem, prezenty typu Miś czy Bombka są ładne, ale kompletnie niepraktyczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dobrej jakości filiżanka (filiżanki) i dobra herbata
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja bym postawiła na jakiś nietypowy prezent typu np. bon do jakiejś księgarni albo w ogóle skoro dba o siebie to może spa ? To jest moim zdaniem całkiem fajny pomysł, taka odskocznia od codziennych obowiązków i nie banalna. Jak np.mój brat dał narzeczonej taki bon do Spa Ce-Ce to była mega zadowolona, ale wiem że nie każdy to lubi wiec można jakoś najpierw "wybadac teren"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Moze jakaś elegancka książka? Niby trochę standardowe i oklepane, ale jeśli napiszecie ładną dedykację i wszyscy się podpiszecie, to będzie to wspaniała pamiątka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
W naszej klasie na dzień nauczyciela zamowiliśmy gazetke ze zdjęciem naszej wychowawczyni i artykułem o niej na okładce. Taki prezent dla nauczyciela fajnie się sprawdził. Widać było ze nasza pani była mile zaskoczona a nawet sie wzruszyła;-) Do tego można kupić kartkę z podpisami wszystkich uczniów i np. coś słodkiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Gwiazka, urodziny, imieniny ...
Moja mama ma na imię Ewa i urodziła się 24.12. To oznacza, że potrzebuję dla niej wyjątkowego prezentu z trzech okazji. Co piętnastolatka może kupić mamie?
POMOCY !
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gwiazka, urodziny, imieniny ...
a o jakiej kwocie na prezent myślisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Gwiadkowe prezenty !
Niby jeszcze listopad ale już wole pomyśleć co można kupić na prezenty.
O ile wgl coś kupie.... bo ze względu na to że miesięcznie dostaje tylko 30 zł kieszonkowego jest wręcz niemożliwe bym mogła kupić coś rodzicom i bratu ;( Mam odłożonych troche pieniędzy, właściwie całkiem sporo...ale zbieram na gitare elektryczną . I wole odmowić wielu rzeczy własnie dla niej ![]() Ale bardzo chciałbym coś kupić wszystkim i na dodatek coś porządnego . NIe wiem czy jestem wstanie coś wyciągnąć ze skarbonki, jak coś to jedynie niewielką sume ;/ W gre może jeszcze wchodzić złożenie sie na wspolny prezent dla rodziców razem z bratem, ale po nim nigdy nic nie wiadomo. Albo się zgodzi albo nie. Ma swoje humory. A jak mu to zaproponuję, będzie chciał wiedziec co planuje zakupić. Mam kilka pomysłów, np jako wspolny prezent może to być : obraz, jakiś sprzęt do kuchni. Ale jeśli się nie zgodzi to jestem przegrana ... Myślałam także o zrobieniu albumu . Czyli wywołaniu zdjęć i kupieniu jakiegoś dużego porządnego albumu. Bo nic własnoręcznej roboty nie zrobie, bo co takiego mogę zrobić , świecznik ? ktory sie rozpadnie znając moje mozliwości ? I dochodzi jeszcze prezent dla ''kochanegp'' braciszka... wiem że podobają mu się czerwone muszki, a bynajmniej podobaŁY. Ale potrzyłam na necie po ile są i aż dochodzą do 50 zł o,O Czy możecie mi jakoś pomóc ? Myślę że perfumy, kosmetyki są z deka przereklamowane... poza tym kupowałam w tamtym toku je , a także szalik i kalendarz . Liczę na pomoc ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwiadkowe prezenty !
Spróbuj zrzucić się z bratem. Sprzętów do kuchni nie polecam - prawdopodobnie wszyscy będą z nich korzystać, a przecież robisz prezent konkretnej osobie. Może jakąś porządną kawę albo herbatę (ze sklepu typu Czas na herbatę), książkę albo dobrze dobrane kosmetyki (tzn. z firm czy sklepów, które obdarowywana osoba lubi, jak np. ma ulubione perfumy, to możesz kupić żel pod prysznic, wodę toaletową czy balsam o tym samym zapachu). Ja bym się ucieszyła z albumu, myślę, że to dobry prezent na lata.
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja też już patrzę za prezentami dla najbliższych. Mam już parę pomysłów, więc wolę kupić teraz. Mojemu TZ kupuję coś do kuchni, bo to zapalony kucharz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
kobietom biżuteria nigdy się nie znudzi.
folklor staje się coraz modniejszy., więc może coś w tym klimacie?? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Widziałam teraz takie filcowe ozdoby, ale przyznam, że to w ogóle nie w moim stylu. Jak biżuteria to biżuteria, a nie materiałowe ozdoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ooo. Ja już się nie mogę doczekać aż będę pakowała prezenciory
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja nie polecam takich sklepów. Być może jest tam wiele "ciekawostek", ale wszystko to gotowce i to zazwyczaj oklepane. Poza tym te przedmioty są raczej kiepskiej jakości. Ja nie lubię takich gotowców, bo według mnie liczy się to, że chcesz kupić komuś coś co naprawdę się spodoba i zadedykowane specjalnie właśnie tej osobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hej!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Nie znoszę gwiazdki przez te prezenty właśnie
![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-12-05 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ja nigdy nie mam problemu, żeby kupić prezent dla mojego faceta. Znamy się tak dobrze, że zawsze wiem, co chciałby dostać, czego potrzebuje, albo co jeszcze mu się przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ale ramka czy kubek to raczej przedmioty, które nie wymagają jakiejś super jakości. Ale moim zdaniem tam jest trochę tandeta.
Ja wolę kupić w sieci w zaufanym miejscu, bo jest taniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ja polecam kubek w sweterku, mega oryginalny i efektowny upominek
![]()
"Choose a job you love and you will never have to work a day in your life" Konfucjusz Edytowane przez karla_87 Czas edycji: 2012-12-09 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.