|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Lokalizacja: zbyt często sie przenoszę by deklarować się na jedno miast o;)
|
Pakiet zabiegów w prezencie
Witam
z okazji i pt. zbliżających się Świąt chciałam kupić mamie coś fajnego, na co na co dzień nie mogłaby sobie pozwolić - mam na myśli jakiś fajny zabieg na buźkę. Sęk w tym, że nie chcę wydawać kupy kasy, a wiem, że na tę okazję jest wiele promocji i właśnie czegoś takiego szukam: - miasto Wrocław, - dobra miejscówka, a nie klinika cioci Zosi ktokolwiek słyszał, kto kolwiek wie - będę wdzięczna za info ![]() myślicie, że taki pomysł jest okej na prezent? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pakiet zabiegów w prezencie
fajny pomysl. obczaj groupony!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Super pomysł
![]() ![]() Tylko lepiej omijaj groupony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
To w sumie zależy. Ja jestem z Wrocławia i kilka razy korzystałam z kuponów groupona. Za kazdym razem przeprowadzali zabiegi profesjonalnie (depilacja IPL, mikrodermabrazja, fryzjer)
![]() Myślę, że we Wro warto skorzystać ![]() Może tylko nie tam, gdzie sprzedano kilkaset kuponów bo można czekać miesiącami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: zbyt często sie przenoszę by deklarować się na jedno miast o;)
|
Cytat:
wiem, wiem - właśnie dlatego szukam pomocy - bo gruponów jest od groma i omówmy się - moim zdaniem uderzają tam salony, które nie mają zainteresowania, a jakoś na rynku muszą się utrzymać. Ja szukam raczej sprawdzonego miejsca, z promocjami, gdzie będę szukać później zabiegu - a nie odwrotnie. Na jednym z for ktoś mi podpowiedział - Dermamed - ktokolwiek słyszał, wie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.