|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent 18-kowy;)
Hej Dziewczyny!
Po raz kolejny zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Kolega zaprosił mnie na swoją 18-stkę i tu zrodził się kłopot. Za moich czasów (jak to brzmi... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent 18-kowy;)
100 zł to dla Ciebie niedrogo?
![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ech 18, można kupić zboczone zabawki, albo śmieszny fartuch, kufel z cycami, albo taka metrówkę z kieliszkami, na ktorych są narysowane pijackie hasełka, są oczywiście różne 'niezbędniki 18nastolatka', w sklepach z upominkami takie dostaniesz. a czym sie ten kolega interesuje? Moze da sie polaczyc smieszne z pozytecznym:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hmm pojęcia nie mam, czym się interesuje. jest w klasie maturalnej, wybiera się na prawo. to taki dalszy kolega. spotykamy się czasem na kawę pogadać, zaliczyliśmy kilka imprez razem. dobrze tańczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
na prawo..
hm, może dlugopis z parkera, na allegro mozna dostac z imieniem i nazwiskiem wygrawerowanym, może mu sie przydać na studiach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z takich mniej poważnych możesz dorzucić alkohińczyka czy coś takiego. Ja bym nia kupowała śmiesznych gadżetów, szkoda kasy, to i tak się potem będzie kurzyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dla chłopaka? Nie ma to jak spamer, który nawet nie przeczyta treści wątku, a już reklamuje swoje produkty...
![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.