|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Prośba o wypełnienie ankiety
Witam
![]() Czy mogłabym was prosić o wypełnienie krótkiej ankiety? Jest mi ona potrzebna do napisania pracy zaliczeniowej. Będę bardzo wdzięczna ![]() http://moje-ankiety .pl/respond-35449.html przed .pl jest spacja, którą należy usunąć
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Prośba o wypełnienie ankiety
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tu się zgodzę.
1. Przy pytaniu o ilość banków masz odpowiedz "1" i "1-3". Czyli wynika z tego ze osoba posiadajaca jeden bank, powinna zaznaczyć obydwie odpowiedzi. 2. Po co mam wpisywać z którego banku korzystam najczesciej i dlaczego, skoro korzystam tylko z jednego banku? 3. Pytanie o częstostotliwosc korzystania z bankowości elektronicznej jest całkowitą porażką, bo po pierwsze nie bierzesz w ogóle pod uwagę, że można z niej korzystać częściej niż raz w tygodniu. Po drugie co ma oznaczać odpowiedz "czesciej niz raz w miesiacu"? Przecież zawiera się w niej odpowiedz "raz na dwa tygodnie" albo "raz na tydzien". 4. Kilka pytań jest kompletnie niepoprawna pod względem językowym. 5. Ogólnie cała ankieta się kupy nie trzyma i połowa pytań wymaga zmiany lub rozbudowania. Analiza wyników bedzie niepełna/trudna przez niejasne pytania, a konkretnych wniosków nie bedziesz mogła przez to wyciagnac. Radziłabym zmienić całość, bo zapewniam, że nikt kto się chociaż minimalnie zna na konstruowaniu ankiet/kwestionariuszy Ci jej po prostu nie zaliczy. Edytowane przez neia Czas edycji: 2012-12-26 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.