|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
W grudniu potrzebuję... micel, tusz, podkład, paleta, pędzle...
przede wszystkim:
- płyn micelarny Bioderma - fajny, świeży tusz z wyższej półki - paleta magnetyczna Inglot (z tych starego typu z lusterkiem) w bdb stanie - Diorskin Nude 010 (020) - Bourjois Healthy Mix 52 - Lily Lolo podkład Blondie - LRP Hydraphase Intense Legere - Refectocil czarny i brązowy - róże Benefit - pędzel Hakuro H24 - pędzel MAC 217 - pędzel RT Stippling przydadzą mi się też: - podwójny/potrójny żel hialuronowy - peeling enzymatyczny BU - niektóre lakiery Opi/CG/Models Own/Orly/Essie - niektóre szampony/odżywki Natura Siberica - Bioderma Matriciane Multi-Defense - Max Factor, Colour Perfection Eyeliner - czarna - próbki/odleweczki wysokopółkowych, w miarę jasnych i chłodnych podkładów - wkłady MAC Vex, Beautiful Iris, Deep Truth, Brulee, Shale.. - szminki i róże MAC - Baviphat Peach All-In-One Waterfull Cream - Tonymoly Appletox - Korres Abyssinien Oil Mascara - Nuxe Masque Frais Hydratant - Sleek Face Form - cień Nyx Princess Pink - porządne cienie w beżach, brązach, fioletach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W grudniu potrzebuję... micel, tusz, podkład, paleta, pędzle...
zajrzyj do mnie mam paletke inglota, tusz nieuzywany i lakier opi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.