|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Poszukiwane Mamusie-Spacerowiczki Gliwickie !!
Cześć, wiem, że wątków z poszukiwaniem znajomości z Gliwic było już pewnie z milion ale do żadnego nie umiem się podpiąć
. Jestem z Gliwic (od urodzenia), mam tu niby dużo znajomych, ale każdy jakoś ma już swoje życie, albo się wyprowadził. Szukam mamusi, która tak samo jak ja nie ma z kim spacerować z dzieciaczkami - mam prawie 26 lat i 2 dzieci -syna 6 latka i 15miesięczną córkę, jestem mężatką, na razie nie pracuję. Mieszkam w okolicach basenu przy ul. Warszawskiej i w tamtych rejonach często spaceruję, jednak brakuje mi takiej bratniej duszy, z którą można było pogadać o podobnych problemach, tematach (dzieci szczególnie, bo dużo z dziewczyn w moim wieku znajomych albo dopiero będzie miała dzieci, albo jeszcze ich nie ma i na razie się na to nie zapowiada...), z którą mogła bym wyjść na spacer z dzieciaczkami . Ograniczeń wiekowych nie ma,ale fajnie było by znaleźć kogoś blisko mieszkającego żeby jakoś zgrywać się na spacerkach, przy kawie itd. .... no i nie tylko, wypaść gdzieś czasem razem, zakupy piffko itd. ![]() A więc czekam na zgłoszenia ![]() 9*
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

. Jestem z Gliwic (od urodzenia), mam tu niby dużo znajomych, ale każdy jakoś ma już swoje życie, albo się wyprowadził. Szukam mamusi, która tak samo jak ja nie ma z kim spacerować z dzieciaczkami - mam prawie 26 lat i 2 dzieci -syna 6 latka i 15miesięczną córkę, jestem mężatką, na razie nie pracuję. Mieszkam w okolicach basenu przy ul. Warszawskiej i w tamtych rejonach często spaceruję, jednak brakuje mi takiej bratniej duszy, z którą można było pogadać o podobnych problemach, tematach (dzieci szczególnie, bo dużo z dziewczyn w moim wieku znajomych albo dopiero będzie miała dzieci, albo jeszcze ich nie ma i na razie się na to nie zapowiada...), z którą mogła bym wyjść na spacer z dzieciaczkami