|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podwójny dyplom zagranicznej i polskiej uczelni jednocześnie
Hej !
Słyszałyście może o czymś takim jak podwójny dyplom ? Uczelnia współpracuje z jakąś uczelnią zagraniczną, w ramach tego studenci wyjeżdżają na rok za granicę i dzięki temu mają dwa dyplom i polskiej i zagranicznej uczelni. NIE CHODZI TU O ERASMUSA Ktoś z Was może wie coś więcej ? Może któraś z Was sama brała udział w czymś takim ![]() Wyczytałam to na stronie WSB w Gdańsku Oni współpracują z uczelnią w Californi oraz uczelnią we Francji oraz we Włoszech. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podwójny dyplom zagranicznej i polskiej uczelni jednocześnie
również jestem tego ciekawa
![]()
uczę się języków ![]() odchudzam się 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 ![]() Zmieniam się na lepsze...! ![]() Cenię w ludziach ich oryginalność,odmienność. Wiesz dlaczego?Bo nie każdy ma odwagę być sobą... matura 2014 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Wiem jedynie, że jest taka możliwość na UŁ: http://www.eksoc.uni.lodz.pl/portal/?op=page&id=231
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
w akademiku ze mna mieszka jedna niemka co tak robi.
Ogolnie to fajna ale ciezka sprawa. Uczelnie musza byc dobrze zorganizowane. U mnie na przyklad tak nei jest i ludzie ciagle maja jakies problemy bo tu kursu nei chca zaliczycz, maja problemy z oplatami akademika i w ogole ciagle jest jakies ale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
paulinka1128
Może wiesz coś więcej ? Dostaje się jakąś kasę tak jak na erasmusie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na mojej studenci moga zlozyc podanie o stypendium i akademik na okres czasu ktory studiuja tutaj czyli na jeden semestr. Nie ma tak jak na erasmusie, ze kazdy dostaje jakas kwote tylko trzeba zlozyc podanie jak miejscowi studenci. Poza tym ma sie dwoch "opiekunow" na obu uczelniach, ktorzy maja pomagac i opiekowac sie takim studentem. Edytowane przez paulinka1128 Czas edycji: 2012-12-13 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.