![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zimowo-grudniowy wszystkowątek:)PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE
Zapraszam ![]() Witajcie! ![]() Dziękuję za zainteresowanie ![]() Do końca roku będę się prawdopodobnie wyprowadzać, więc chętnie wymieniłabym moich kilka rzeczy na jedną, żeby zrobić jak najwięcej miejsca w szafie ![]() Niestety jestem baaardzo wybredna... Wymieniam się za rzeczy tylko te, które teraz mi się przydadzą i nie robię zapasów - stąd mało prawdopodobne, że zimą będę szukać spodenek lub balerin ![]() Wszystkie ciuszki są w stanie dobrym lub idealnym, często nie noszone bądź założone raz - jeśli jest inaczej informuje o tym w opisie. Noszę rozmiar XS/S, spodni M (bądź duże S). Jeśli w opisie jest inny rozmiar to prawdopodobnie jest zawyżony. Będę Ci bardzo wdzięczna, jak będziesz wklejać mi linki zamiast opisów ![]() Rzeczy stąd mogą zniknąć gdyż wymieniam się również na innym portalu. Wysyłam zawsze listem poleconym.
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2013-01-05 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zimowo-grudniowy wszystkowątek:)
BLUZECZKI:
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczki, C.D.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI C.D.
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2012-12-29 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
BLUZY I SWETERKI:
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE:
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
STAN IDEALNY:
Czerwone długie drobne korale. Brązowy naszyjnik. Korale z muszelek. Czerwono-brązowe korale. Różowo-srebrna i niebiesko-srebrna spineczka/wsuwka. Komplet różowych spineczek (stan bdb) Niebieska spineczka z kwiatkiem (stan db) Kolorowa spineczka (stan db) Czerwony gładki pas Czarne pas - kółka Okrągła szczotka do układania włosów Zestaw separatorów do paznokci
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2012-12-22 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Krem do depilacji VEET ze szpachelką. Użyty raz.
Czerwona pomadka NOWA Czerwone cienie do powiek, użyte kilka razy. Krem przeciew piegom (z apteki), użyty kilka razy. Lakier do paznokci perłowy. Zostało go ok. 90% Lakier do paznokci turkusowy, NOWY Krem podkład NIVEA VISAGE YOUNG, została około połowa. Joanna, Styling Effect, Mgła stylizująca do włosów – wygładzenie, użyta kilka razy Ziaja, płyn do higieny intymnej, stan na zdjęciu. Kredki - stan na zdjęciach. DOKŁADKA Żel pod prysznic, Betty Barclay, No 3, 100 ml. NOWY. Niesamowity zapach.
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2012-12-24 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Naklejki, ściecidełka itp.
![]() ![]() ![]() Zestaw kartek - na święta, na walentynki i inne okazje. Też dorzucę do czegoś ![]() Książki - stan idealny (najczęściej raz przeczytane). Jeśli jest inaczej, piszę o tym. 1 Bob Judd - "Formuła 1" 1991 2 Bente Pedersen - "Uwiedziona" 2002 3 Dr Graham M. Schweig - "Uniwersalna i poufna miłość do Boga" 2008 4 Komiks Gigant; Prawie rodzinna rozrywka" nr 81 2007 (kilka razy czytana - minimalne slady) 5 Komiks Gigant; "Wielka pobudka" nr 53 2005 6 Edna Buchanan - "Miami w ogniu" 1996 7 Caritas in veritate - Encyklika, Benedykta XVI, 2006 8 A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - "Nauki królowej Kunti" 1999 9 A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - "Śri Iśopani?ad" 1994 10 G. Le Rouge - "Więzień na marsie" 1983 (stan średni) 11 William Szekspir - "Romeo i Julia" - odatek do (jakiejś) gazety 12 Gazeta Prawna - "Procesy wszech czasów" 13 Marek Ołdanowski - "Gra bez piłki" 2003 14 Dziennik - Encyklopedia Audiowizualna Britannica 15 Rafał Dębski - "Labirynt von Brauna" 2007 16 Krystyna A.Paszkiewicz - "Partie i koalicje polityczne III Rzeczpospolitej" 2004 17 Isabel Cooper Oakley - "Hrabia de Saint Germain" 2005 18 Christopher Hitchens - "Bóg nie jest wielki" 2007 (trochę zniszczona TYLKO okładka) 19 Ramon Hervas - "Wielka tajemnica kościoła" 20 Nick Hornby - "Futbolowa gorączka" 21 Michael J.Gelb - "Leonardo da Vinci odkodowany" 2005 22 Paweł Bulaszewski - "Kain" 2003 23 Barefoot Doctor - "Manifest rewolucji wewnętrznej" 2007 24 Frank Scoblete - "Złoty krąg ruletki" 2001 25 M.R. Kopmeyer - "Praktyczne metody osiągania sukcesów" 2003 26 Jean Daniel Fermier - "Numerologia" 2002 27 Michael Moore - "Stary, co zrobiłeś z moim krajem" 2004 28 Christopher Moore - "Najgłupszy anioł" 2006 29 Małgorzata Gutowska - Adamczyk - "110 ulic" 2002 30 Camilla Lackberg - "Księżniczka z lodu" 2009 31 Gordon R.Wainwright - "Mowa ciała" 2006 32 Miluse Pokorna - "Kaligrafia. Sztuka pisania" 2006 33 Mick O'Hare - "Czy niedźwiedzie polarne czują się samotne?" 2009 34 Keith Wave - "Pomóż swojemu szczęściu" 2007 35 Gerhard Horner - "Szybkie czytanie" 2002 36 Eugeniusz Kalinowski - "Przekazywanie ciepła i wymienniki" 1995 37 Elizabeth Duda - "Mój Paryż" 38 Stanisław A.Witkowski - "Psychologiczne wyznaczniki sukcesu w zarządzaniu" 2003 39 Jeremy Clarkson - "Świat według Clarksona" 2006 40 Jeremy Clarkson - "Świat według Clarksona 2" 41 Stephen M.Kalhamer - Texas Hold'em Poker" 2006 (zniszczona TYLKO okładka)
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2013-01-04 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
Krem do depilacji VEET ze szpachelką. Użyty raz.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1355595651 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
COś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1355595378 i lakier turkusowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za mp3?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
coś za krem do depilacji i mgiełkę stylizującą do włosów?
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- nie oddam go za kosmetyki ;/
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za Clarksona?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za falbaniasta spodnice w kwiatki oraz mp3/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
coś za:Sukienka tunika H&M. Rozmiar S. Stan bdb.?
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Super, a niedobralabyś czegoś do mp3?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
no uczciwie by było gdybym Ci coś dorzuciła jeszcze, jesli interesuja mnie dwie rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.