|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ubranie na wigilię a dodatki
Dziewczyny pomożecie?
![]() Dostałam od mamy taką sukienkę którą chcę ubrać na wigilię do rodziny mojego męża. Już opisuję kieckę: Materiał taki sweterkowy, długi rękaw, przed kolano, u góry na rękawach ma takie delikatne różyczki. Cała jest w kolorze szarym. Aha, no i zapomniałam wspomnieć, że jestem w ciąży (8 miesiąc) także, ona na brzuszku tak mi się fajnie układa - nie opina go mocno, ale też z drugiej strony fajnie podkreśla. Wszystko super, tylko, że właśnie cała jest szara i chciałabym coś tu pokobinować. Myślałam żeby może ubrać do niej jakieś rajstopy fajne w wyróżniającym się kolorze? Tylko jakie? Jaki kolor dobrze by pasował do szarego? Żółte? Bordo? Jakoś coś nic nie mogę podpasować. Myślałam też o jakiś fajnych kolczykach właśnie wtedy może pod kolor rajtek. Bo na szyję chyba sobie coś odpuszczę bo na rękawie u góry są te różyczki, więc chyba wisiorek jakiś to już by było za dużo. Z czym fajnie komponuje się szary? Przejmuję się tym strojem wyjątkowo bo to pierwsza wigilia moja u teściów no i poza tym ciąża - więc na prawdę chciałabym fajnie wyglądać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubranie na wigilię a dodatki
Moim zdaniem wiele kolorów pasuje do szarego
![]() ![]() A najlepiej byłoby, gdybyś wstawiła zdjęcie sukienki ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Ubranie na wigilię a dodatki
No w sumie racja. Jak wrócę do domu to wstawię foto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.