|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() krople do oczu na tę porę roku, czyli mroźnie, wietrznie... ZSO
Kiedy jest wietrznie czy mroźnie moje oczy to odczuwają dużo bardziej. Szczypią mnie (kontur oka), są suche. Proszę o radę na to.
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ZSO podobno narazie jest nie do uleczenia. Można stosować krople do oczu ponoc najlepsze są z kwasem hialuronowym. Mają nawilzać. Wyczytałam, że polecane są: BIOLAN http://www.domzdrowia.pl/66219,biola...-minimsow.html WISMED http://www.domzdrowia.pl/38961,visme...ow-0-3-ml.html Ale czy są faktycznie dobre? Może są tańsze odpowiedniki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krople do oczu na tę porę roku, czyli mroźnie, wietrznie... ZSO
Idź do apteki i tam zapytaj, na pewno coś Ci tam zaproponują. Obecnie na rynku jest duży wybór kropli do oczu. Ja używam kropli, które polecił mi lekarz okulista.
![]() |
#3 |
.
|
Dot.: krople do oczu na tę porę roku, czyli mroźnie, wietrznie... ZSO
biolan nie polecam, bo maja porcjowane opakowania. jak dla mnie na raz jest za duzo, a nie ma jak tego zamknac. jesli nie nosisz soczewek to na pewno dostaniesz w aptece cos duzo taniej.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: krople do oczu na tę porę roku, czyli mroźnie, wietrznie...
Mnie na zespół suchego oka zawsze pomaga starazzolin hydrobalance. Spróbuj moze dla Ciebie tez bedzie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.