|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Mały wszystkowątek
Witam.
Zasady wymiany jak wszędzie. Mam do wymianki 3 rzeczy: 1. Koszula Wrangler, rozmiar S, kolor jasny szary - używana stan bdb, 2. Bluzka Monnari, rozmiar S ale na M też będzie, kolor określę jako pudrowy przybrudzony róż - nowa z metką, 3. Podkład Rimmel Lasting Finish odcień 100 ivory - raz użyty(zakupowy niewypał). WYMIENIONY Przepraszam za jakość zdjęć(robione telefonem) Zapraszam. ![]() Edytowane przez 4bccca28aee388494ce9b8814f616c1eaaefb042_621d64fc1916a Czas edycji: 2012-12-16 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mały wszystkowątek
Cos za podkład? ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś za podkład??
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Coś u mnie za bluzkę Monari?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post38134887 Odpisz u mnie ja u Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ok. Napisz mi tylko proszę wymiary bluzki w cm . głównie długość całkowita i dł. rękawów. Ach i kolor bo na jednym zdjęciu jest pudrowy róż (tak jak w Twoim opisie )a na fotce obok szary. chyba że to dwie różne bluzki
![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.