|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Zelixa meridia
Hej, czy ktoś z was miał z nimi kontakt? Moze ktoś z was ma jakieś stare zapasy, które leżą i sie marnuja... Piszcie jesli cokolwiek wiecie
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zelixa meridia
Cytat:
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Będzie Ci bardzo ciężko znaleźć cokolwiek po wycofaniu sybutraminy. Ogólnie obrót tą substancją jest nielegalny. Ja bałabym się zaryzykować i zapłacić komuś kilkaset złotych za rzekomy zamiennik, który w najlepszym przypadku może być tylko witaminą C w kapsulce, a w najgorszym... strach pomyśleć.
A tak w ogóle to zdziwiłam się, że to wycofali, tym bardziej, że powodowała problemy u starszych pacjentów - badanie SCOUT, które doprowadziło do wycofania, przeprowadzono na grupie pacjentów POWYŻEJ 54 roku życia. W tym wieku nie jest trudno o problemy sercowo-naczyniowe bez brania leków przecież. |
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;38182208]Będzie Ci bardzo ciężko znaleźć cokolwiek po wycofaniu sybutraminy. Ogólnie obrót tą substancją jest nielegalny. Ja bałabym się zaryzykować i zapłacić komuś kilkaset złotych za rzekomy zamiennik, który w najlepszym przypadku może być tylko witaminą C w kapsulce, a w najgorszym... strach pomyśleć.
A tak w ogóle to zdziwiłam się, że to wycofali, tym bardziej, że powodowała problemy u starszych pacjentów - badanie SCOUT, które doprowadziło do wycofania, przeprowadzono na grupie pacjentów POWYŻEJ 54 roku życia. W tym wieku nie jest trudno o problemy sercowo-naczyniowe bez brania leków przecież.[/QUOTE] No właśnie i tym sposobem odebrali niektórym możliwość zarzucenia kg. Ja po zelixie nie miałam żadnych skutków ubocznych, pięknie schudlam, ale lekarz wiedział co mi dać... Reszta mi nie pomaga, Adipexy i te inne |
|
|
|
#5 |
|
.
|
przestan stosowac durne suplementy. idz do dietetyka, ZMIEN NAWYKI ZYWIENIOWE, zacznij sie ruszac. zobaczysz wtedy efekty.
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Odchudzałam się kiedyś Meridią, miałam bardzo dobre wyniki, ale do tego stosowałam dietę dość restrykcyjną. Szkoda, że już jej nie ma, niestety teraz zastosowanie tej samej diety nie rusza moich kilogramów ..
|
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Koleżanka niżej ci napisała. Ja zawsze byłam pyzunia i miałam raczej tendencje do tycia,nie chudniecia. Nie pomaga mi tez fakt ze jestem po porodzie... Sama dieta i cwiczenia nie pomogą a wybacz, mam małe dziecko i ne moge poświęcić całego dnia na ćwiczenia ... |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się.. kilogramy po porodzie trochę inaczej się gubi jak tłuszczyk u nastolatki... kiedyś schudnięcie to było dla mnie przystopowanie się z chipsami i czekoladą przez 2 tygodnie...teraz po ciąży staram się ograniczać z węglami, tłustymi potrawami, słodyczami i innymi śmieciowymi przegryzkami...ruszam przy dziecku się też więcej niż przed dzieckiem a waga stoi...
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Tak łatwo sie tego nie pozbedziemy, tym bardziej po porodzie...
Ciało sie zmieniło... Dlatego wkurzaja mnie takie mądre wypowiedzi... |
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
A stosowałaś jakąkolwiek dietę + ruch, typu siłownia, fitness, biegi, rower itd?
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak miałam 17 l. to mogłam opychać się czym chciałam a nie tyłam ani troszkę- rozmiar 36...wtedy pamiętam, że też zdarzyło mi się prawić mądrości jak to trzeba się wysilić, nie czekać na efekty, które spadną z nieba- byłam najmądrzejsza, tylko, że nie wiedziałam o czym gadam, bo nigdy nie musiałam chudnąć... ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
U mnie problem jest taki...zdrowe jedzenie strasznie dużo kasy mnie kosztuje...jak odstawiam: ziemniaki, ryż, makaron..to czymś muszę to zastąpić..jak ma to być mięso- to zamiast 1 kotleta zjadam 2 a i tak czuję głód- zwyczajnie brakuje mi tego wypełniacza jakim są ziemniaki. Dobre w miarę efekty miałam jedząc zamiast pieczywa te suchary Wasa pełnoziarniste z wędliną, ale w skali miesiąca te wszystkie rzeczy wychodziły mega drogo- a na to niestety nie mogę sobie pozwolić. |
||
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, moja dieta ma ok 800 karolii i to max! Chociaż czasem wydaje mi sie, ze mniej jest. Zainwetowalam nawet troche w sprzęt do ćwiczeń,nie mam czasu na siłownię.
Lekarz przepisał mi 30 tabl Zelixy 15mg i tyle wystarczyło. Żadnego efektu jajo nie było, tabletki sie skończyły a ja i tak jeszcze schudnąć 4 kg. Ale cóż tego jak zaszlam w ciążę... Teraz jest coś strasznego po prostu!! Kilogramy swoją droga chociaż tez ledwo ledwo ale ćwiczenia mało dają, moja mama mówi ze ciało jest używane i tyle każda baba ma inaczej dlatego te śmieszne rady to ja mam w d****
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Złamanie Regulaminu
Życie jest piękne Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-12-18 o 09:40 Powód: Złamanie Regulaminu |
|
|
|
#14 | ||
|
.
|
Cytat:
Cytat:
poza tym nawet przy dziecku da sie pocwiczyc.
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
1. Uszkodzenia serca często nie ujawnia sie od razu ale często po latach.
2.800 kcal to nie jest diata odchudzająca 3. głodówka podobnie 4. mam nadzieję że nie karmisz!! bo tego leku nie wolno przyjmowac podczas karmienia 5. wychodz częściej na plac zabaw, bieganie za 3-6 latkiem to duża ilość ruchu jak dorzucisz basen 2 razy w tygodniu to efekty będą super. |
|
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

każda baba ma inaczej dlatego te śmieszne rady to ja mam w d****