|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki depilator kupić?
Hej, moja dziewczyna na nogach ma bardzo delikatne włoski, przez co jej aktualny depilator często urywa włosek zamiast go wyrwać (to co zostało wrasta pod skórę i brzydko wygląda). Tak więc chcę jej kupić naprawdę dobry depilator, który sobie z tym poradzi. Czyli jakiś depilator, który mimo delikatnych włosków będzie je wyrywał w całości. Czy jakaś kobieta (może któraś miała podobny problem w przeszłości) mogłaby mi coś poradzić w tym temacie?
Koszt maksymalnie do 500 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki depilator kupić?
Użytkuję Philipsa Hp 6368 i z całego serca polecam ;D Wogóle jak będziesz coś wybierał to polecam golarki damskie, nie depilatory. ;]
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ma tendencje do wrastania włosków do nie dla niej depilator.
Powinna sięgać regularnie po peeling, balsam z mocznikiem i usuwać włoski pensetką- sama tak robię bo mam ten problem. A jeśli chce inaczej to pasta cukrowa, wosk albo laser. Depilator tylko nasila problem jeśli dziewczyna ma tendencję do wrastania włosków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na mnie też nie działa żaden depilator (miałam nawet brauna wet&dry). Musiałam z nich zrezygnować.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.