|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Świece-nieświece jako prezent
poszukuję świecy na prezent dla mojej siostry, która uwielbia takie gadżety. kiedys dostała świecę, którą jak się zapalało to zmieniała kolory, jednak po 10 minutach ten mechanizm w środku nawalał i był koniec atmosfery. chciałam pójść dalej i gdzieś mignęły mi świece, takie normalne z wosku, ale które się nie palą, a jednak świecą bo jest tam, najprawdopodobniej jakaś lampka. może na baterie w środku czy coś... czy ktoś takie widział i wie gdzie je można kup[ić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kociara
|
Dot.: Świece-nieświece jako prezent
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja mam taką w kształcie choinki 22cm, która reaguje na ciepło. Dostałam ją na targu , ale wiadomo, że nie wiadomo (ale sie słowa mi ułozyły:P) czy w twoich rejonach bedzie. Tzn reaguje na ciepło: jak przystawie lampkę to się nagrzewa i jak zgasze lampkę to zmienia kolory przez 10sekund. Jak się zapali knot to też miga kolorami powoli, i fajna jest, ale 3 cm przed koncem swieczki nie wolno już zapalać bo tam jest caly mechanizm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wpisz w wyszukiwarce lub na targach, ewentualnie w hurtowniach, jeśli masz dostęp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hmmm, sprawdź może w swoim mieście, napewno masz jakiś sklep z pierdółkami różnego rodzaju, myślę, że tam znajdziesz, ja właśnie w takim miejscu zakupiłam świeczkę, którą opisałaś, kosztowała coś ok 10zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
kinga1701 to najbliższe tego o co mi chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.