|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca licencjacka (straż graniczna)
hej dziewczyny jestem właśnie na etapie pisania pracy licencjackiej o straży granicznej. czy któraś z was pisała prace na podobny temat??? macie moze jakieś materiały którymi mogłybyście sie podzielić??? jestem w kropce strasznie mało jest wogóle na ten temat za wszelkie informacje bede wdzieczna????
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Praca licencjacka (straż graniczna)
a konkretnie na jaki temat piszesz?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ogólnie o strazy granicznej a ty na jaki temat mozesz mi pomóc?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wcale się nie dziwię że trudno ci znaleść materiały na pracę o "tematyce ogólnej" - i ja raczej ci nie pomogę w takim przypadku bo ogólnie nic mi nie mówi
napisz konkretnie o czym piszesz lub o czym chcesz pisać wtedy może coś znajdę na temat. I uprzedzam lojalnie że nie mam zamiaru nikogo wyręczać w jego pracy poprzez udostępnianie np swojej pracy lub pisania jej za kogoś - jedynie mogę udostępnić materiały potrzebne do napisania pracy - o ile będę znała temat konkretny i posiadała adekwatne materiały na ten tamat.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Piszę pracę mgr na temat Wpływ wypalenia zawodowego funkcjonariuszy straży granicznej na poziom zdolności do pełnienia służby. Znalazłam niestety bardzo mało książek o pracy straży granicznej, więc jak by ktoś posiadał tytuły książek lub czasopism, które mogły by mi pomóc to bardzo proszę o napisanie. Z góry dziękuję Edytowane przez 19Justyna87 Czas edycji: 2010-11-11 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Zauważyłam w temacie, że ktoś pisał już o straży granicznej pracę licencjacką... Mam pytanie czy mogłabym prosić o jakies materiały na maila? Mój temat brzmi Straż Graniczna współpraca międzynarodowa i bezpieczenstwo granic RP. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
Piszę pracę licencjacką na temat "Straż graniczna i współpraca w UE". Czy ma któraś z was jakieś materiały? Mogą być nawet luźno powiązane. Proszę o e-maile na agariii@wp.pl Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.