|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomoc potrzebna
Kochane wizażanki sprawa jest pilna. Czy ma może któraś z was w swoim portfelu rachunek za zakupienie któregoś z produktów podravki między 30 listopada a 16 grudnia i mogłaby przesłać skan ?
![]()
Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew, (...) i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie, i żeby kot się bawił firanką jak umie żeby siedzieć na jerozolimskim ganku i nic nie rozumieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc potrzebna
dziaiaj jest 15 grudnia, polecam pójście do sklepu i zakupienie jakiegoś produktu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, dla pomocnej duszyczki jest przewidziane okazanie wdzięczności :-D
Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew, (...) i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie, i żeby kot się bawił firanką jak umie żeby siedzieć na jerozolimskim ganku i nic nie rozumieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam, ale skaner mam w domu, więc jak wrocę i nie zapomnę, to wyślę
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Życie mi kobieto ratujesz !!
![]() P.S. Jeszcze jedna kwestia, jaki to produkt ? Jak związany z pomidorami ,czyli sos, przecier, koncentrat to z nieba mi spadłaś !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.