|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocy, co z tymi szkołami policealnymi?hej, jutro właśnie pisze maturę, i na forum wizażu znalazłam informacje nie polecająca Akademie Prenier.teraz z tego powodu mam mały mętlik bo nic fajnego nie znalazłam. proszę polećcie coś (posiadam już zawód fryzjer i średnie wykształcenie) coś związanego z wizażem, stylizacja, fryzjerstwem. jestem z Bielsko ale Kraków mi w sumie nie obcy. Prosze o waszą pomoc
![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy, co z tymi szkołami policealnymi?
Osobiście nie polecam tej szkoły. Jestem około 2,5 roku temu uczyłam w tej szkole. Wszystkie negatywne opinie, które są wypisywane na wszystkich forach przez uczennice to prawda. Ja również zostałam bardzo źle potraktowana, tak jak i moje koleżanki nauczycielki, które uczyły zarówno kosmetyki jak i fryzjerstwa. Nie zapłacono nam za pracę. Widziałam stan szkół i poziom nauczania. Jest dramatyczny. Kosmetyki przeterminowane, albo ich brak. Nie można się o nie doprosić i nie ma jak przeprowadzać lekcji, czego oczywiście kursantki nie wiedzą bo nie znają tematu lekcji, więc robi się tylko to z czego są materiały. Lekcje z niektórych przedmiotów się nie odbywają, bo nikt nie chce dla nich pracować, więc zostają przesunięte na następne semestry (bo może się znajdzie nauczyciel, a jak nie to się przemyci godziny, żeby uczennice się nie dowiedziały). Radzę - wybierz inne szkoły - są darmowe. Tutaj musisz płacić i z tego co mi uczennice opowiadały są na umowach kary ogromne za nie wpłacenie w terminie, mimo wypowiedzenia umowy zgodnie z jej treścią dziewczyny w razie rezygnacji, bądź jeżeli kierunek się rozwiązywała nie mogły odzyskać pieniędzy, bądź musiały coś wpłacać tytułem jakiś kar, lub wymyślonych przez prezesa bezsensów, bo on kasy nie chce oddać. Z tego co wiem teraz jest jeszcze gorzej - mam kontakt z obecnymi nauczycielkami. Również sale praktyczne są w fatalnym stanie, problem z wodą i ogrzewaniem zimą. BYŁO MI OGROMNIE WSTYD PRZED UCZENNICAMI, ŻE UCZĘ W TEJ SZKOLE!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.