|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mieszanka ziół
Cześć dziewczyny! : )
Czy słyszałyście może o mieszance ziół na odchudzanie? jeśli tak to co o tym sądzicie, działa, nie działa? Stosowała któraś ? znalazłam kilka zestawów i zaciekawiło mnie : Zestaw I liść poziomki 20 g bratki polne 15 g krwawnik 10 g kwiat tarniny 15 g tasznik 25 g lukrecja 15 g korzeń kopru włos. 20 g mniszek 15 g jałowiec 15 g Zestaw II liść jeżyny 15 g korzeń lubczyku 10 g dziewanna 15 g kwiat głogu 25 g rumianek 15 g liść borówki 20 g jałowiec 15 g szałwia 15 g Zestaw III Mniszek 10 g kwiat bzu 15 g skrzyp 15 g liść poziomki 10 g krwawnik 10 g Zestaw IV liść jeżyny 20 g kwiat lipy 10 g liść pokrzywy 15 g rumianek 15 g kolendra 40 g ogórecznik 10 g macierzanka 10 g tylko , gdzie to kupić... mam w mieście zielarza , przejdę się tam i zoorientuję się wgl ile takie cuda kosztują.. a wy nie orientujecie się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.