|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Szukam farby w rudym kolorze,możecie polecic kilka
Od jakiegoś czasu szukam farby w pięknym rudym kolorze,ale jak narazie nic ciekawego nie wpadło mi w oczy.Pare miesięcy temu farbowałam włosy na rudo farbą Loreal color ekspert chyba tak sie nazywa,w każdym razie według opisu mialam mieć piękne rude włosy z jaśniejszymi pasemkami,ale niestety kolor wyszedł mi inny niz na opakowaniu,powiem więcej nawet nie był podobny,nie wiem byc może ktoś zamienił dla zgrywu farby w pódełkach bo akurat nr.koloru nie sprawdzałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam farby w rudym kolorze,możecie polecic kilka
Jeśli chodzi o rudy kolor , spotkałam sie z kilkoma odcieniami dosyc ładnymi , ale szczerze powiem , że różnie wychodzą ( stosowałam jakiś czas temu ).
Jesli chodzi o konkretne odcienie z Garnier Nutrisse pod rudy podchodzą: ( oczywiście wszystko zależy od odcienia na jaki je położysz) -Brillant Copper(Lucious mango) jest to nieco jaśniejszt rudy -Red Copper(Persimmon) ciemniejsza odmiana tego poprzedniego -Light Reddish Brown ( summer Berry) rudy z domieszką brązu Może spróbuj też czegos z safiry , ta farba ma piękne odcienie, na moich włosach spisywała się rewelacyjnie, i kolor jest dosyć trwały ( choc to jednak zależy od włosów), tutaj pod rudy podchodzą: Ogniste Chilly i Płomienny granat . Ten drugi odcień z duża domieszką czerwonego. ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam farby w rudym kolorze,możecie polecic kilka
dziękuje bardzo,zaraz lece do sklepu kupic sobie jedna z tych farb.Jeszcze raz dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.