|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Małe opakowania kosmetyków
Czy w salonach fryzjerskich można kupić mniejsze opakowania kosmetyków niż np. 200 ml. Szkoda mi wydawać 50zł na kosmetyk, który może nie być dla mnie odpowiedni, wolałabym najpierw kilka wypróbować. Na Allegro kupiłam 50 ml Osis Flatliner serum, ale jak się do tego doliczy koszty przesyłki, to 4x mniejsze opakowanie kosztuje tylko o połowę mniej niż normalne
![]() Kiedyś w jednym salonie dostępne były "próbki" - oficjalnie nie do sprzedaży, ale za 10zł sprzedawali... Niestety teraz nie wiem gdzie tego szukać. Może znacie jakiś salon w Gliwicach (lub sklep), gdzie można takowe kosmetyki kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe opakowania kosmetyków
w Zabrzu na ulicy Wolności (w samym centrum) jest sklep z asortymentem fryzjerskim,tam mają próbki,ja niedawno dostałam tam Kadus ale niestety nie odpowiadały moim włosom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kiya a w której części Wolności? Może koło jakiegoś większego sklepu? Bliżej McDonalds czy może skrzyżowania z De Gaulle`a?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bliżej Mc Donalds tylko w kierunku przystanku tramwajowego,kiedyś był tam sklep muzyczny taki na rogu domu,obok zaraz jest zejście na targowisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.