|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
I ty możesz pomóc !
Ludzie którzy organizują akcję Pajacyk zorganizowali akcję SMS . Jeden sms kosztuje tylko 1 zł ( plus vat) Po wysylaniu sms przyjdzie do ciebie wiadomosc albowiem w sms znajdzie się zabawny dzwonek + plus tapetka z zabawnym misiem . To niedużo ale pamiętaj taką darowizną uszczęśliwiasz dzieci . Jeden sms 2 zł - jeden obiad dla jednego dziecka.
Hmm dostałam tą wiadomość sms-em bałam się na początku że to naciągacze Ale wysłałam , skusiłam się od razu po wysłaniu poczułam jakby ulgę (od niedawna interesuję się takimi akcjami) Dostałam też tapetkę i dzwonek Jak możesz pomóc? Wyślij sms-a o treści ********** na numer *****.Dziękujemy Pozdrawiam wszystkich Edytowane przez Aniach11 Czas edycji: 2008-02-04 o 16:15 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I ty możesz pomóc !
na stronie pajacyk nie ma zadnego info o tej akcji ,chyba ze nie zauwazylam .
swoja droga dziwna tresc sms. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Numer też dziwny...zazwyczaj smsy, , które mają w numerze jako drugą cyfrę 9 kosztują 9zł+VAT... Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2008-02-04 o 16:45 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień. J. Grabowski |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a tego to nie wiedzialm proponuje aby autorka watku sprawdzila ile jej sciagneli za tego sms ,proponuje tez aby tresc wykasowac aby inni jesli to kant nie dali sie naciagac.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
interesujace, ze na stronie Pajacykuai PAHu ('ludzie ktorzy organizuja Pajacyka') nie ma nic na ten temat...
mysle, ze zwyczajnie dalas sie naciagnac... (albo sama jestes zakamuflowanym naciagaczem...) |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Aktualnie nie mogę sprawdzić bo jestem w szkole.Mam nadzieję że naprawdę ściągnęli mi tylko 2 zł ;/
P.S kasuję treść pierwszego posta!! |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam malutkie śledztwo guglowe - smsy "kambi" to sposób płacenia z telefonu komórkowego - http://www.smskambi.com/en/ i bardzo wątpię że to jest związane z Pajacykiem...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

Ale wysłałam , skusiłam się od razu po wysłaniu poczułam jakby ulgę (od niedawna interesuję się takimi akcjami) Dostałam też tapetkę i dzwonek