|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jedne buty do 2 sukienek
Witajcie!
Do tej pory udawało mi się znaleźć rozwiązanie na forum pośród Waszych odpowiedzi, ale teraz potrzebuję prywatnej pomocy ![]() W sobotę wybieram się na imprezę rodzinną, na którą założę sukienkę w kolorze limonkowym, taką jak na zdjęciu: https://s02-pl.vinted.net/images/ite...peg?1438628016 Poza tym kupiłam sobie sukienkę, w której wystąpię na poprawinach (w charakterze panny młodej), taką jak na zdjęciu: http://lb0.dstatic.pl/images/2579001...-limoda-pl.jpg Czy można dobrać do tych sukienek te same buty? Myślałam o kolorze różowym, ale nie wiem czy nie będą zbyt "wyzywające" do delikatnej sukienki na poprawiny. Może doradzilibyście mi jeszcze jakie dodatki do tych sukienek(oczywiście nie koniecznie te same)? Dziękuję z góry!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne buty do 2 sukienek
nie wiem, o jakim różu myślisz, ale trudno mi to sobie wyobrazić.
pastele nie pogryza się z białą, romantyczną "poprawinową" sukienką, ale nie widzę ich z limonką. intensywny, fuksjowy świetnie uzupełni limonkę, ale mam wątpliwości czy będzie wyglądał okej przy koronkach, cyrkoniach i wstążkach... (w ogóle nie przekreślam intensywnie różowych butów do białej sukienki - moja koleżanka wybrała taki zestaw na ślub i to był strzał w 10. tyle, że jej sukienka w długości midi była zdecydowanie prostsza, bardziej elegancka i nowoczesna. księżniczkowych klimatów z "ekstrawaganckim" butem nie czuję)
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
blady niebieski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
róż + limonka = ryzykowne połączenie a'la barbie.
Zdecydowanie butki nude. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.