![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Na te Święta...
...chciałabym się ze wszystkimi perfumowymi forumowiczkami podzielić wirtualnym opłatkiem
![]() Życzę Wam świąt Waszych marzeń, pachnących jak "Belle de minuit" i "Winter Delice", zaśnieżonych jak baśnie Andersena i powieści Tołstoja ![]() Życzę świat pełnych odkrywania najprostszych radości, kiedy skrzypiący pod butami śnieg, zapach świerku wniesionego z mrozu do ciepłego pokoju i złote oczy aniołów patrzące na nas z granatowego nieba dają poczucie szczęscia. Bo chyba o to w te święta chodzi - o zatrzymanie się na chwilkę i celebrację szczęścia i spokoju. A w Nowym Roku życzę Wam spełnienia wszystkich pachnących marzeń kłębiących się w Waszych głowach i nosach. I premier wielu nowych wspaniałych zapachów. ![]() Wasz Beliczek pachnący "Black Cashmere" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Na te Święta...
Cytat:
piękne ale i prawdziwe, tak że...nie wiem co moglabym dodać ![]() Chyba tylko to, że ja też Tobie i wszystkim Wizażankom życzę takich Świąt o jakich marzą. I oczywiście Świąt pachnących wymarzonym zapachem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Beliczku to bardzo miły temat, jestem wdzięczna z niego
![]() Sciskam was mocno kobitki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeanette
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Beliczku, ja nie umiem składać życzeń, a już napewno nie takich pięknych jak ty
![]() To forum, to dla mnie osoby, przez które chce mi się włączyć komputer, dzielić się wrażeniami i pytać o nowe odkrycia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() Jak obyczaj karze stary ...
Według ojców naszej wiary... Pragnę złożyć Wam życzenia W dniu Bożego Narodzenia ... Niech ta gwiazdka betlejemska, Która świeci nam o zmroku... Doprowadzi Was do szczęścia, W nadchodzącym Nowym Roku 2006 !!! Życzę z całego serducha wszystkim Wizażującym ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja również życzę Wam wszystkim białych, acz ciepłych w duchowym sensie, szczęśliwych Świąt i myślę, że jest to jak najbardziej odpowiedni moment, by powiedzieć: cudownie, że trafiłam na to forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja się cieszę, to froum zostało utworzone na wizażu
![]() Dzięki temu poznałam wiele wspaniałych osób, że wymienię malaikę7, Szumaka (złote serce inkrustowane diamentami ![]() Myślę, ze to dobra chwila na takie podumowania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
I ja się do życzeń Ewy dopisuję, będzie mi Was brakowało przez te kilka dni
![]() A sobie życzę, żeby moje święta co roku były takie same - nie chcę nic w nich zmieniać, bo sa cudowne i tak dobrze znane (choć wcale nie monotonne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Beliczku, jak miło Cię znów widzieć po przerwie!
![]()
i Maniakom... ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2005-12-22 o 13:06 Powód: dopisek ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wszystko co bym mogła napisać zostało już napisane
![]() IIIII ciesze się, że poznałam na Wizażu tyle przemiły duszyczek ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja niestety nie potrafię tak pięknie pisać jak Beliczek. Naprawdę piękne życzenia. Strasznie się cieszę, że powstało to forum. Zaczęłam interesować się perfumami. Co prawda nie udzielam się wiele, ale mam nadzieję że to się zmieni. Dzięki forum odkrywam moje żądze
![]() ![]() Składam serdeczne życzenia wszystkim Wizażankom perfumowym i nie tylko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie- wszystkiego pachnącego!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() Także wszystkim pachnącym i poszukującym Wiżankom swojego wymarzonego zapachu, pragnę życzyć
Wesołych Świąt! ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się do życzeń - wszystkim Wizażankom życzę spełnienia marzeń- zwłaszcza tych pachnących
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie pachnie od kilku dni swieca "Kandyzowane owoce" L'Occitane, makowcami (Mama namowila mnie na te ekstrawagancje) a moj gruby, welniany golf przesiaknal ambrowym smrodkiem Prady. Wszystkiego najlepszego na Swieta i na caly Nowy Rok! P.S. Choinka chyba pachnialo nie bedzie, bo mi donica przymarzla do balkonu i za nic nie moge wstawic drzewka do mieszkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się z radością:
Życzę Wam pięknie pachnących, udanych i beztroskich Świąt, zapachowych prezentów pod choinką, a w Nowym Roku - spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() I nie macie pojęcia, jak się cieszę, że odkryłam to pod-forum! To mój ukochany kącik na wizażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() Edytowane przez kizia mizia Czas edycji: 2005-12-30 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja też przyłączam się do życzeń.
![]() Jestem tutaj od niedawna, ale bardzo się cieszę, że dobre wirtualne wiatry przywiały mnie na to forum. ![]() Życzę Wam białych (ale w granicach możliwości służb odśnieżania), zdrowych i pogodnych Świąt, pełnych ciepła i obfitujących w takie zapachy, które przywołują tylko dobre wspomnienia. No i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko tych perfumowych, a także tego, by zawsze było o czym marzyć. ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do przepięknych życzeń wszystkich Wizażanek. Życzę Wam serdecznie spełnienia marzeń i powstania nowych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez zycze wszystkim Wizazankom cieplych, pachnacych Swiat spedzonych w milej atmosferze a w Nowym Roku spelnienia wszystkich marzen, takze tych zapachowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podłączam się do życzeń dla wszystkich wizażanek - wszystkiego dobrego, samej prosperity, dużo radości i bliskich ludzi wokół nas - dla mnie też te forum jest trochę azylem, miejscem gdzie zaglądam codziennie, gdzie odpoczywam - jest dla mnie tym cenniejsze, że jest tu sporo osób, które są mi szalenie bliskie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Tak, wszystkiego najlepszego, koleżanki- forumowiczki
![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
po naprawde pieknym wstepie beliczka
![]() ![]() Wszystkiego co najlepsze ,co upragnione w kazdej dziedzinie zycia.. Pieknych i rodzinnych swiat, oczywiscie mocy prezentow. Dziekuje wszystkim za prawie "domowa "atmosfere forum , za wielka ilosc zyczliwosci i ciepla.. sciskam swiatecznie pachnac N.R |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Życzę wszystkim Wizażankom i Wizażanom
![]() Niech wszystkie plany na Nowy Rok się spełnią! Życzę także sobie i Wam wspaniałych premier zapachów w 2006 r. a także tego byśmy wszyscy odnaleźli ten swój jedyny ulubiony ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja również przyłączam się do świątecznych życzeń.
Życzę Wam Wszystkim Kochani tyle radości ile w karpiu ości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego,spełnienia marzeń tych przyziemnych i naziemnych
![]() Życze wszystkim"perfumfankom"ws paniałych prezentów i uroczej kolacji wigilijnej w gronie serdecznych,ukochanych osób ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ewy, Ewki, Ewule, Adasiów też nie pominę i Wy wszyscy - perfumoholicy
Wiem, że to trochę wcześnie - ale nie jestem pewna, czy przed Świętami uda mi się jeszcze coś skrobnąć - dlatego pragnę Wam złożyć najgorętsze, pachnące świeżo upieczonym chlebem, siankiem pod obrusem, grzybową i czerwonym, jak krew, winem ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
![]() Oby Mikołaj przychodził do Was częściej niż raz w roku, z tymi małymi zgrabnymi paczuszkami, które nikoniecznie muszą być wielce wartościowe materialnie, lecz które powodują uśmiech i łzę wzruszenia w oku ![]() ![]() By zapachy, które do Was przylecą, często z dalekich stron świata, były spełnieniem Waszych perfumeryjnych marzeń ![]() Codziennej życzliwości dla drugiego człowieka, dystansu do siebie i ludzi. ![]() ![]() Oby wszystkie konflikty, w których jesteśmy stoną, rozwiały się jak poranna mgła ![]() ![]() Uśmiechajmy się do siebie wzajemnie, podajmy rękę w trudnych chwilach. ![]() ![]() Życzę Wam ciepła, miłości - codziennie, nie tylko od święta ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ewy, Ewki, Ewule, Adasiów też nie pominę i Wy wszyscy - perfumoholicy
Wielkie dzięki E
![]() I nawzajem oczywiście! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ewy, Ewki, Ewule, Adasiów też nie pominę i Wy wszyscy - perfumoholicy
Buziaczek Ewuniu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.