|
Notka |
|
Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Język włoski
Witajcie, nie wiem gdzie to napisać więc napiszę tutaj. Otóż od kilku lat marzę o tym aby nauczyć się języka włoskiego chociaż do poziomu komunikatywnego lecz, niestety na żadne lekcje iść nie mogę. Dlatego mam pytanie jak oceniacie tą stronę do nauki języków? www.wloski.6ka.pl ? Czy warto zapłacić za te lekcje? Te próbne nawet ciekawie wyglądają. Co o tym sądzicie? Będę się uczyć sam w domu bez żadnej pomocy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Język włoski
szczerze?
nie warto... zrobiłam tam niemiecki i ich poziom b2 odpowiada chyba w prawdzie a2. weź sobie kup jakiś kurs do nauki z płytą np Supermemo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Robiłaś niemiecki ciekawe jak z włoskim. Robiłaś wszystkie 3 części? Czy chociaż trochę podstaw się tam można nauczyć aby coś kogoś zapytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
dla mnie akurat ten portal jest....słaby.
ja znam niemiecki i z ciekawości kupiłam poziom drugi aby się czegoś nauczyć i nic się nie nauczyłam. wątpię czy da radę nauczyć się języka w kilku lekcjach, gdzie każda składa się z paru ćwiczeń. lepiej skorzystaj z buusu.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Z tego co widzę to więcej osób bardziej poleca www.livemocha.com niż busuu.com czy tam buusu.com a o 6ka.pl nic nie moge zadnych opinie znalezc poza tych z ich strony ale czy są prawdziwe? Nie wiadomo bo wszystko tam jest na tak nawet jednej negatywnej.
Dzisiaj przetestuje te livemocha i jak coś to zdam z tego relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jestem po pierwszej lekcji na livemocha jak i po tej lekcji probnej z 6ka
Z 6ka nauczyłem się wszystkiego co tam był natomiast na livemocha nie bardzo dałem radę. Może dlatego, że na 6ka jest fajnie napisane nawet z przkładami. W livemocha jest 1 fajna rzecz. Że piszę krótkie odpowiedzi na zapytane mnie pytanie i daje to do sprawdzenia rodowitym włochą ![]() ![]() Jednak skuszę się na te lekcje z 6ka.pl natomiast potem będe robić lekcje z livemocha. Trzymajcie za mnie kciuki i ja trzymam za was kto skorzysta z tego tematu i także będzie samoukiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.