|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Suknia "huragan" - jakie dodatki?
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4258.html
Miałam już misterny plan - jakie uczesanie, makijaż, dodatki i wiązanka ślubna. Jednak ta suknia mi troszkę to wszystko pokrzyżowała. Dlaczego? A właśnie dlatego, że ma taki look jak by muśnięta wiatrem, jak by się ciągle modelka kręciła w kółko.. No ale ona taka w rzeczywistości jest ![]() ![]() największy problem mam z doborem wiązanki ślubnej i fryzury. Miałam na oku wydłużaną wiązankę. Tylko ten "skręt" nie wiem czy tego całego wydłużenia wiązanki nie popsuje. Miałam na oku dość nietypowe wiązanki. Przeglądając zdjęcia znalazłam również wiązanki już takie skręcone jakby. Czy tego skrętu będzie już za dużo? Czy lepiej dla bezpieczeństwa wybrać kulkę? Bo już głupia jestem ![]() No i fryzura. Chciałam tak jak to nazywam artystyczny nieład ![]() Jak u innych potrafię rozwiązać takie problemy widząc suknię, tak u siebie już nie potrafię :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia "huragan" - jakie dodatki?
no i fryzura
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja bym wziela bukiet kulke a fryzure jakis kok, jesli bedzie duzo tych skretow i w sukni i bukiecie i fryzurze, to moim zdadziem bedzie to wygladac chaotycznie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym postawiła na jakiś w miarę gładki kok, nie robiony z loków. Bukiet mógłby być w nietypowym kształcie, ale z jakichś "gładkich" kwiatów, np. tulipanów lub kalii. No i nie aż tak długi jak na niektórych Twoich zdjęciach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Chyba macie racje.. wcześniej w tej sposób na to nie patrzyłam. Suknia jest z dość gładkiego materiału, także dobrze by do tego pasowało proste upięcie włosów.
Jeżeli chodzi o kwiaty to tulipany akurat się skończą, a za kalijkami nie przepadam. Chyba, że w połączeniu z czymś. Podobną strukturę ma też storczyk i róża, także może się skusze na nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sty lowi.pl/szukaj/3?query=storczyk jedna spacja po 'sty'
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Śliczna suknia
![]() Mnie jednak nie podobają się wiszące bukiety. Chyba już troszkę wychodzą z mody. Kiedyś była teoria, że niby wyszczuplają, ale jakoś wcale takiego efektu na dziewczynach nie widziałam ![]() Ja bym postawiła na gładki kok i prostą wiązankę, nie misterie ułozoną kulę na mikrofonie, ale ładnie, mocno, prosto zwiazane kwiaty.
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o bukiet to poszłam bym w tym kierunku tak jak na zdjęciach, pasowałby elegancki i z klasą bo taka przecież jest sukienka, znalazłam jakieś przykładowe zdjęcia, odwiedź wątek "fioletowe dodatki" jak ja szukałam inspiracji na bukiet to tam było mnóstwo ciekawych propozycji.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.