|
Notka |
|
Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szkoła języka japońskiego Manggha - warto?
Witam Was wszystkich
![]() Planuję zapisać się na kurs japońskiego od całkowitych podstaw. I teraz moje pytanie kieruję do Was - czy wiecie coś na temat szkoły języka japońskiego Manggha? Wydaje mi się ona być dobra, jednak nie mam żadnego znajomego, który mógłby to potwierdzić, ani nie znalazłam żadnych opinii w internecie. Dlatego proszę Was o pomoc, będę wdzięczna ![]() Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szkoła języka japońskiego Manggha - warto?
Nikt się nie uczył?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
osobiscie nie wiem, ale slyszalam o tej szkole dobre opinie. Z doswiadczenia, uwazam, ze wszystkie szkoly japonskiego w Polsce, o ile skupiaja sie na japonskim, maja podobny poziom. Nie ma sie wiec czym martwic, lub nad czym zastanawiac.
Moze dostanie mi sie po uszach ze to co teraz napisze, ale omijalabym szerokim lukiem szkoly, ktore ucza kilku jezykow, w tym rowniez japonskiego. O ile szkola nie specjalizuje sie w japonskim, to ten jezyk bedzie traktowany po macoszemu.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, w takim razie zaczynam zbierać na kurs ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może nie z pierwszej ręki info, ale mam znajomych, którzy uczą się w tej szkole. Jeden zaczął w tym roku, drugi jest już po rocznym kursie. I bardzo sobie tą szkołę chwalą. Gdyby mi przyszło kiedyś do głowy uczyć się japońskiego, myślę, że za ich rekomendacjami poszłabym najpierw tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem nie ma co sie opierac na opini o szkole a na konkretnych wykladowcach! Ja mialam kurs w profil-lingua....na poczatku grupa mi nie pasowala wiec sie przenioslam do innej i roznica byla kolosalna....pomimo, ze ta sama szkola i "ten sam program" jedynie prof. dopasowywala zajecia bardziej pod nasz poziom i to o czym my chcielismy sie uczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.