|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki i książki
Witam
![]() To moja pierwsza wymiana więc proszę o wyrozumiałość :p Wish lista: No scar- krem przeciw bliznom maść Alantan plus filtr mineralny Avene spf 50+ niebieski eyeliner próbki kosmetyków mineralnych Erika Leonard "Pięćdziesiąt twarzy Greya" Wyminię: półprodukty do robienia biżuterii (koraliki, zapięcia, zawieszki do kolczyków) ramka na zdjęcia zestaw naklejek zwierzątek dla dzieci- mogę dorzucić do wymiany jako dodatek Aknemycin maść na trądzik 20g, raz użyta joanna mgiełka do stylizacji włosów, nowa- nieotwierana herbata z bratka- antytrądzikowa książki: Antonina Domańska- Historia żółtej ciżemki (twarda okładka) Monika Trowuschka -O wielkich religiach dzieciom Wzory wypracowań szkoła podstawowa Urszula Barf: Robótki z papieru i tektury i Pomusły na każdą okazję (twarde okładki) Sandra Lousburry Foose- Ozdoby z papieru na 4 pory roku 365 wynalazków (twarda okładka) Jak robić biżuterię z drutu i koralików Astrid Lindgren Dzieci z Bulerbyn Alfred Szklarski: Tomek w krainie kangurów, Tomek na Czarnym Lądzie, Tomek na wojennej ścieżce Witch: W grupie raźniej i Sekretnik Kelly Mckain- Seria "To ja Lucy"- Gwiazdy lata i Magiczna przemiana Charles Perrlaut- Bajki nad bajkami Mark Twain- Przygody Tomka Sawera (twarda okładka) Henryk Sienkiewicz- W pustyni i puszczy (twarda okładka) Frances Hodgson Brunett -Mały lord Lucy Mound Mongomery- Ania z Avnlea Mira Jaworczakowa- Oto jest kasia Ellenor Porter - Pollyana (twarda okładka) Frances Hodgson Brunett- Mała księżniczka Hans Christian Andersen- Baśnie dla dzieci Edytowane przez fifi_xd Czas edycji: 2012-10-19 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki i książki
Ja nie mam perfum yr
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
np to są modułowe:
http://www.koralikiswiata.pl/index.p...id=42&Itemid=9 jeśli masz takie daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za mgielke do wlosow?
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja w sprawie dzieci z bullerbyn - chętnie przyjmę
![]() CO Cię interesuje oprócz cieni catrice z wątku? ![]() edytowałaś post i nie zauważyłam odpowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- jEzeli sie ksiazka nie rozsypuje (co znacznie utrudnia czytanie :p) to zagiety rog czy w ogole zuzycie mi nie przeszkadza. jesli chodzi o odzywke do kompletu - mi odpowiada ![]() ![]()
![]() curl it, baby! ![]() Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-10-21 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odżywka niestety wypadła, babcie musiałam ratować, a Ty się nie odzywałaś, sama chyba rozumiesz
![]() Wybierzesz sobie coś zamiast eveline?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.