![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() LISTOPAD - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalosze
Witam w grudniowym wątku wymianowym : )
Chętnie wymienię się zarówno na ubrania, jak i kosmetyki (z kosmetyków interesuje mnie niemalże tylko wysoka półka), nie mam konkretnej ciuszkowej wishlisty, różne rzeczy wpadają mi w oko, ale bardzo chętnie przygarnęłabym nowe lub prawie nienoszone biustonosze (lub komplety) marek typu Freya, Panache itd. w rozmiarach 32E, 32F, 32FF, 34F, 34FF. Noszę rozmiar większe 38/40/małe 42, oraz obuwie 38/39/40, wszystko w zależności od rozmiarówki. Zdjęcia ubrań w załącznikach - te nie-sklepowe są mojego autorstwa. UWAGA - NIE WSZYSTKIE UBRANIA SĄ NA ZDJĘCIACH, NIEKTÓRE MAJĄ ZDJĘCIA PRZY OPISIE, PONIEWAŻ NIE ZMIEŚCIŁY SIĘ W ZAŁĄCZNIKACH! Dodatkowe zdjęcia i wymiary na życzenie. Zapraszam! 1. Sukienka marki Topshop, rozmiar 42 z linii specjalnej zaprojektowanej przez Petera Jensena. Jest to śliczna sukienka typu "tulipan" z gorsetową górą, wykonana z porządnego materiału, jest w stanie idealnym. Świetnie nada się na sylwestra! Wymiary (te są orientacyjne, pomierzę jeszcze raz na życzenie): Miseczka: C - F Obwód w biuście: 105 cm Obwód w biodrach (maksymalna szerokość sukienki, jest delikatnie rozkloszowana): 115 cm Obwód na końcu 'gorsetu' (powyżej talii): 80 cm 2. Krótka marynarka marki H&M, rozmiar 44 (nieco zawyżony), można również nosić jako bolerko, zapinana z przodu na pojedynczą haftkę, nowa, bez metek. Wymiary: Długość: 43 cm Obwód pod pachami: 100 cm Długość rękawa: 60 cm 3. Wieczorowa sukienka marki H&M, rozmiar 44 (ale dla 42 również będzie w porządku), stan idealny, kolor czarny, była założona tylko raz, wykonana z porządnego, ładnego materiału, jest na podszewce, krój ładnie podkreśla sylwetkę, dekolt w delikatne serduszko, zapinana na zamek, na ramionach i plecach odrobina koronki. Zdjęcie kompletnie nie oddaje jej uroku, jest naprawdę prześliczna, niestety na mnie już sporo za duża. Wymiary na życzenie : ) 4. Brązowa sukienka rozkloszowana, rozmiar 38, stan bardzo dobry, po zapięciu zamka rewelacyjnie podkreśla talię i piersi, krótkie rękawki, spódnica podszyta tiulem, dzięki czemu dół jest lekki i pięknie się układa. Wymiary na życzenie : ) 5. Czarne zamszowe koturny Centro., rozmiar 39, stan idealny, były tylko raz ubrane, wygodne, na niskiej platformie (ok. 1 cm), koturn ok. 9 cm, są bardzo stabilne. Długość wkładki - 24/25 cm (muszę jeszcze dokładnie zmierzyć). 6. Spódniczka w kokardki Atmosphere, rozmiar 44 (zawyżony, to 38/40, rozciąga się do 42) , jest w stanie idealnym, założona dwa razy, jeszcze nie wiem czy oddam, tylko za coś super. Wymiary na życzenie. 7. Sweterek oversize H&M, rozmiar 38 (ale to oversize, jak widać, dobierałam rozmiar tylko ze względu na długość), luźny splot, idealny do nałożenia na bluzkę np. bokserkę, jest w stanie idealnym, założony raz, był drogi, więc oddam tylko za coś fajnego. Wymiary na życzenie. 8. Sukienka z koronką z wzorem w różyczki Atmosphere, rozmiar 40 , sukienka jest w stanie idealnym, koronkowa góra zapinana z tyłu na guziczek, dół bladoróżowy w róże, na podszewce. Wymiary na życzenie. 9. Sukienka w maki Dorothy Perkins, rozmiar 44 (zawyżony, to 40/42) , sukienka jest w stanie idealnym, założona raz Wymiary na życzenie. 10. Kalosze, rozmiar 40, stan idealny, czarno-biały motyw. Tylko za coś super - ZDJĘCIE 1 ; ZDJĘCIE 2 11. Pończochy samonośne Gatta z serii Michelle, rozmiar 3/4 (M/L), kolor beżowy, z dodatkiem Lycry, matowe, zostały wyjęte z pudełka i 'wypróbowane' na ręce, ale normalnie noszone nie były. 12. Spódnica czarna z ćwiekami marki Papaya, rozmiar 42, prześliczna, na mnie niestety sporo za duża, jest nowa, jeszcze z metkami, była tylko przymierzona, spódnica jest idealnie czarna, na podszewce, ćwieki są delikatnie zakończone Wymiary Pas: 40 cm Biodra 53 cm Szerokość na dole: 55 cm Długośc całkowita 60 cm 13. Sukienka H&M by Night, w kolorze koralowym, jest nowa, ale bez metek, rozmiar 42. Wymiary Długość: 92 cm Szerokość w pasie: 39 cm Szerokość w biuście: 47-48 cm Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-12-31 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalo
coś za koturny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalo
coś za oversize h&m?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś za 1 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
5. Brązowa sukienka rozkloszowana, rozmiar 38, stan bardzo dobry, po zapięciu zamka rewelacyjnie podkreśla talię i piersi, krótkie rękawki, spódnica podszyta tiulem, dzięki czemu dół jest lekki i pięknie się układa.
cos u mnie? to typowe 38?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za:
5. Brązowa sukienka rozkloszowana, rozmiar 38, stan bardzo dobry, po zapięciu zamka rewelacyjnie podkreśla talię i piersi, krótkie rękawki, spódnica podszyta tiulem, dzięki czemu dół jest lekki i pięknie się układa.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za oversize h&m?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś za 2. Stanik La Senza, model Rouched Ribbon, rozmiar 32F, jest w stanie idealnym, najchętniej na inny stanik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LISTOPAD - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalo
coś w moich wątkach za
10. Sukienka z koronką z wzorem w różyczki Atmosphere, rozmiar 40 , sukienka jest w stanie idealnym, koronkowa góra zapinana z tyłu na guziczek, dół bladoróżowy w róże, na podszewce. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
tylko sukienka wpadła mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Koszula to kolor takie ecru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety nic mi nie odpowaiada, zakiet w podobnym kolorze mam, szary swetr też mam taki spodobny, spódniczka juz widzę ze jest dla mnie za kusa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD - TopShop, H&M, La Senza, Atmosphere, Dorothy Perkins, Debenhams, kalo
z książek tylko ksiażki kucharskie i pomocne w kuchni, oraz o wychowywaniu dzieci.
Z butów r. 39/40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.