|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ratunku! Prostownica wysusza mi włosy!!!
Po kilku dniach od kiedy zaczelam uzywac prostownicy zauwazylam ze moje wlosy sa strasznie przesuszone, krusza sie i łamią. Nigdy nie mialam jeszcze tak suchych wlosow. Myje wlosy codziennie szamponem Fructis Nutri-Gładki i stosuje odżywke do spłukiwania ze złotej linii Pantene Pro-V Połysk Koloru do włosów farbowanych. Stosuje takze odzywke w sprayu Gliss Kur do wlosow farbowanych jednak wydaje mi sie ze wlosy po niej sa szorstkie. Jak moge nawilzyc swoje wlosy? Nie piszcie tylko ze powinnam nie myc ich tak czesto bo ja nie wyobrazam sobie wyjscia z domu bez umycia wlosow gdyz mam na glowie siano a wlosy u nasady sa przetluszczone. Czekam na Wasze rady. Z gory dziekuje. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ratunku! Prostownica wysusza mi włosy!!!
Nie martw się mnie też mocno wysusza, dlatego zamówiłam sobie na estylu olejek do prostownic i krem regeneracyjny renee blanche, mam nadzieję że to pomoże bo lubie mieć wyprostowane włosy. OLlejek jest podobno super,, tylko mam wątpliwości co do tego kremu bo nikt nic o nim nie pisze a na kwc jest tylko 1 opinia
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A jaką masz prostownicę?
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mam prostownice Philips Initial. Wybralam ja poniewaz mam wlosy raczej podatne na prostowanie a ta nagrzewa sie tylko do 145 stopni a nie jak inne do 180 dlatego nie chcialam niepotrzebnie meczyc wlosow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak poza tym to powinnaś obciąć zniszczone końcówki i zafunfować włosom jakąś porządną regenerację i nawilżenie (ja polecam Rigenol).
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zmiana prostownicy raczej będzie konieczna. Też tak kiedyś miałam, zmieniłam prostownicę i włosy odżyły.
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...6&cat=0&page=1 a oto ten krem http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...0&cat=0&page=1 oba produkty dostalam dzis i wypróbowalam oczywiscie, s ana prawde niezle, juz po pierwszym uzyciu widzę roznice, a wlosy mam przetlenione, polamane i suche. Teraz marze juz tylko o serum z tej samej serii i bedzie idealnie pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dzieki wielkie
![]()
![]() |
#10 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
o tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja tez mialam suche wlosy od prostowania i tez lamaly sie i kruszyly co mnie bardzo martwilo poniewaz chcialam je zachodowac a w tym wypadku konieczne bylo podcinanie.Od jakiegos miesiaca przestalam prostowac wlosy, mylam je co drugi dzien i nakladalam odzywki regenerujaco nawilzajace a wlosy po prostu zwiazywalam bo tez mam "siano"jesli nic z nimi nie zrobie.Teraz moje wlosy sa miekkie i wyraznie odzywione, nie lamia sie juz. Tobie tez to polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.