|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Masaż z dojazdem do klienta.
Witam wszystkich forumowiczów. Niedawno sprowadziłem się z powrotem w rodzinne strony a mianowicie do Bielska. Pracowałem jako masażysta w gabinecie gdzie byłem współwłaścicielem. Jednak teraz chcę mieć coś własnego. Pytanie do forumowiczów. Czy masaż z dojazdem do klienta w bielsku ma rację bytu(na razie nie znalazłem odpowiedniego lokalu na gabinet) Czy korzystaliście z takich usług albo znacie kogoś kto korzysta? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Masaż z dojazdem do klienta.
wedlug mnie spoko. nie jestem z bielska ale ja zamawiam dla mamy takie spa do domu tzn masaz jakis tam z olejkami itd z jakiejs okazji. to chyba zawsze jest trafiony prezent dla niej. tylko reklama.. fb i znajomi ktorzy bd cie polecac, zrob fajne promocje i powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a możesz powiedzieć ile płacisz za takie SPA dla mamy? i jakie masaże są wykonywane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kurcze. to różnie.. ale od 60-110zl i masaż trwa godzine/półtorej + pare minut na rozłożenie stołu do masazu, jakies olejki przyniesc itd. nizsza kwota to za plecy, więcej za cale cialo.. w zależności co tam pani poleca itd. wiem, ze cos z czekolaga, olejkiem kokosowym, żurawiną, kozim mlekiem, coś bylo detoksykacyjnego, świecą?, abhyanga to na pewno bralam. nie pamietam wiecej.. też czasem promocje są
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A może wypowie się ktoś z Bielska i okolic? Ktoś obeznany w temacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A jak wygląda taki masaż z dojazdem? Nie potrafię sobie wyobrazić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Przyjeżdżam pod wskazany adres. Przeprowadzam wywiad pytam o oczekiwania powody itp. Rozkładam stół. Olejki, na życzenie również świece zapachowe, własna muzyka. masuje. w sumie tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soyelle
|
Osobiście wolę iść na masaż do profesjonalnego gabinetu, nic nie rozprasza wtedy i człowiek czuje się taki bardziej "dopieszczony". Jednak uważam, że jest to świetna sprawa w przypadku osób w zaawansowanym wieku lub chorych, które nie mogą się poruszać lub sprawia im to sporą trudność. Wtedy ktoś, kto przyjedzie i zrobi kojący masaż na miejscu to naprawdę wielka pomoc.
![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Sama prowadzę tego typu działalność i mogę powiedzieć, że jak wszystko ma ona swoje + i -
Jeśli dobrze to rozegrasz, zadbasz o reklamę, będzie dobry w tym co robisz, a Twoja praca będzie przynosiła efekty to pacjentów Ci nie zabraknie ![]() Trochę odwagi i cierpliwości, a na pewno się uda ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.