|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Górny Śląsk
Witam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Górny Śląsk
Ciekawe miejsca na Górnym Sląsku? ,co tam może być aż tak ciekawego? zadymione miasta kopalniami?,chociaż swój urok posiadają: Gliwice, Zabrze,
Katowice ,Tychy (piwo Tyskie), Jaworzno z drugiej strony Częstochowa. Trudno komuś coś doradzić jeśli nie wie się czego ten ktoś oczekuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ej a okolice Częstochowy a konkretnie wyżyna Krak-Częst? Super sprawa na wędrówki piesze i rowerowe. Co prawda baza jest biedna ale widoki ładne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Polecam Pszczynę, Rybnik oraz Wodzisław Śląski. Znajdą tu się miejsca do jazdy rowerem i spacerów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja polecam Czeladź. Fantastyczna miejscowość. Myślę, że każdemu uda się znaleźć coś ciekawego. Ja podczas podróż nocowałam w Hotelu Rycerskim i byłam bardzo zadowolona. Generalnie do tej pory Śląsk w moim mniemaniu nie cieszył się zbyt dobrą opinią, ale teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że się myliłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.