|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wybór specjalisty - fryzjer idealny
Dziewczyny, jestem tutaj od niedawna i nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich wątków w każdej kategorii, dlatego jeśli taki temat już był - proszę pokierujcie ;-) Interesuje mnie, czym się kierujecie przy wyborze specjalisty, a dokładniej FRYZJERA. czy chodzicie regularnie do tego samego? (jeśli tak, to dlaczego), czy często go zmieniacie? (również prosiłabym o uzasadnienie). Co skłania Was do wizyty u nowego eksperta?
Edytowane przez eufrozyna7 Czas edycji: 2013-01-02 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wybór specjalisty
Po tytule wątku sądziłam, że chodzi o wybór lekarza
![]() Mojego ''fryzjera idealnego'' znalazłam czytając fora internetowe i opinie. teraz już chodzę tylko do niego. 1. Namówił mnie na metamorfozę - z jasnej blondynki z kopką siana na głowie stałam się właścicielką czekoladowego brązu, który idealnie współgra z moimi naturalnymi włosami. Doskonale dobrał kolor farby. 2. Wyprowadził włosy na prostą, czyli dziś są o wiele zdrowsze. 3. Słucha mnie, ale też nie boi się mieć własnego zdania na temat moich pomysłów na temat zmian, czyli np. odradził ścięcie grzywki i podał istotne powody ![]() 4. Jest miły i daje mi różne gratisy dla stałych klientów ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
faktycznie, trochę źle zatytułowałam wątek :P a czy byłoby coś w stanie nakłonić Ciebie do spróbowania u kogoś innego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
na razie zdecydowanie nie. Ten ma świetne cięcie, a przy moich szybko rosnących włosach jest to niezbędne, by jak najdłużej utrzymać kształt fryzury. na razie nie.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Sama farbuję włosy a teraz dodatkowo je zapuszczam. Do fryzjera chodzę od przypadku do przypadku dwa razy w roku na ścięcie. Raz trafiłam na super fryzjerkę w dobrym salonie ale po pół roku już tam nie pracowała :p nie mam stałego ale podcięcie to nic ważnego więc bez różnicy mi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lena
|
ja też "swojego" fryzjera odwiedzam nie częściej niż 2-3 razy do roku; zapuszczam włosy i podcinam tylko końcówki.. mam go od wielu lat, nie narzekam.
![]() ps, znalazłam go w chwili gdy moje włosy wołały o pomstę do nieba.. wyprowadził je na prostą i nie narzekam, nie szukam, przyzwyczaiłam sie o niego..
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2013-01-02 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ja trzymam się jednej fryzjerki, dlatego, że dzięki wizytom u niej kondycja moich włosów znacząco się polepszyła, a fryzury jakie mi robi są naprawdę dobre. Znalazłam ją z polecenia wizażanek w wątku fryzjerskim. Kiedyś zmieniałam fryzjerów, od każdego wychodziłam tak samo niezadowolona, nawet jeśli wyczarował mi extra fryzurę to najczęsciej nie miał pojęcia o moich włosach. Dopiero po kilku wizytach u pewnej sławnej Pani Ani zauważyłam, że jest zmiana, dlatego trzymam się jej.
Dodatkowo dla mnie też wizytówką fryzjera są jego lub jej własne włosy. Jeśli fryzjer ma słabe i zniszczone włosy to na pewno mu nie zaufam w tej kwestii. Nie musi mieć super najmodniejszej fryzury ale ważne, żeby włosy były ładne, zadbane i zdrowe. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja bym chętnie poszła do jakiegoś dobrego fryzjera, ale we Wrocku nie znam żadnego, a w rodzinnym mieście jak raz na 2 lata chodziłam to do różnych co mi matka poleca i za każdym razem moje włosy przez 1-2 miesiące beznadziejnie się układały, więc chodzę jak jestem zmuszona (teraz jestem, muszę poszukać jakiegoś...).
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Chodzę regularnie do tego samego, bo tylko on (ona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Był czas, gdy chodziłam do pierwszego lepszego. Kwestia kasy i odległości.
Potem- do świetnej fryzjerki i tu kierowałam się opiniami i jej umiejętnościami, osoba z polecenia, wiedziałam, że ciągle się szkoląca, zresztą już samo patrzenie na to JAK pracuje było szokiem ![]() A teraz chodzę do też polecanej osoby, blisko mnie, cenowo ok ale przede wszystkim owa pani czuje moje włosy - specyficzne dość - i potrafi sobie z nimi poradzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dzięki za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja od lat niemal chodze do jednego salonu, ale ostatnio zmienilam pania fryzjerke
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ja teraz jestem na etapie zapuszczania włosów, więc chodzę tylko na podcięcie końcówek. Do różnych fryzjerów - w zależności od miejsca przebywania. Raz byłam nawet w Gdańsku, choć jestem z centralnej Polski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.