|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Guzek/kulka w uchu obok przekłucia
Guzek/kulka w uchu obok przekłucia?
Jakoś na początku listopada miałam przebity płatek ucha (to moje pierwsze przekłucie nie licząc tego podstawowego). Miałam złoty kolczyk, codziennie przemywałam octaniseptem, a potem wodą utlenioną. Jakoś w grudniu ściągnęłam go, żeby zobaczyć co z tą dziurką ale zaraz obok niej wyczułam mały guzek/kuleczkę, która nie boli ale w im dłużej nie mam kolczyka w uchu tym bardziej się powiększa, a znika zaraz po włożeniu kolczyka z powrotem. Znów założyłam kolczyk i myślałam, że się nie zagoiło i nadal przemywałam wodą utlenioną. Dziś (styczeń) ściągnęłam tego kolczyka i ta kulka znów się pojawiła! Dodam, że przekłucie nie boli, nie specjalnie czerwone czy coś w tym stylu. I jak trochę ścisnę to wydobywa się przezroczysty płyn. Co mam robić? Boję się, że to jakieś zakażenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Guzek/kulka w uchu obok przekłucia
Może poczytaj tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506573 Edytowane przez KAROOOOOO Czas edycji: 2017-01-12 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.