![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty u Kretki - LF, Alterra, sporo kolorówki :)
NIEAKTUALNY!
Witam w lutym ![]() Wymienię najchętniej kilka rzeczy naraz, jest to bardziej opłacalne odkąd Poczta podniosła ceny. Nie wymieniam się na siłę, interesują mnie głównie rzeczy z listy do przygarnięcia, ale chętnie przyjrzę się wszystkim wątkom ![]() Z chęcią przygarnę: - wodę perfumowaną Neonatura Cocoon Yves Rocher - mydła naturalne do włosów, do suchej skóry - nalewkę octową łopian-pokrzywa z Lawendowej Farmy - kosmetyki Emolium - kosmetyki Iwostin z serii Lipidia i Sensitia - biżuteria czy ubrania (rozmiar 40-42) też mnie interesują ![]() Proste zasady: - nie oszukujemy się! podaję dokładne nazwy i zużycie produktów, w razie możliwości także i zdjęcia - wysyłamy przesyłki poleconym ekonomicznym bądź w ostateczności priorytetowym, oczywiście w bąblach - zabezpieczam kosmetyki oklejając je taśmą przy nakrętkach / miejscach ruchomych ze względów bezpieczeństwa, jeśli tego nie akceptujesz uprzedź mnie - od osób posiadających negatywne przekupki / zero przekupek wolałabym dostać przesyłkę zanim wyślę swoją - jeśli chcesz korzystać ponownie z otrzymanej przeze mnie koperty, proszę usuń z niej moje dane, podobnie wyrzucając ją do śmieci ![]() Na wymianę Wymienione W trakcie dogadywania się, jeszcze można pytać Dokładka Pielęgnacja: Twarz: * Balsam do ust Lush Lip Service - używany kilka razy, zużycie niewielkie * Maseczka odżywczo – oczyszczająca Dermo Minerały, 2x 2 saszetki - nieużywane * Krem ochronny na wiatr i mróz SPF 20 Emolium - użyty parę razy, zużycie niewielkie] * Mleczko 3w1 Avon Care - użyte raz * Krem nawilżający AA Help Cera Atopowa - używany parę razy, zużycie około 1/5 * Krem do wrażliwej skóry Alterra - używany parę razy, zużycie około 1/5 * Balsam do ust Uriage - używany, zużycie około 20% - awad * krem Ziaja Masło Kakaowe - raz użyty, nie odklejałam sreberka Ciało: * Peeling pod prysznic czerwona pomarańcza & cukier trzcinowy Alterra - 2 razy użyty * Żel pod prysznic Orginal Source Orange & Liquorice - użyty parę razy w niewielkiej ilości, małe zużycie * Żel pod prysznic Avon Senses Celebrate Me - trochę ponad 1/3 z 250 ml * Mydło z Pianką Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około pół kostki * Mydło Przywrotnik Urody Lawendowa Farma - używane, wysuszone, zostało około 2/3 kostki * Mydło Czerwona Zebra Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około 1/4 kostki Włosy: * Szczotka do włosów z naturalnego włosia dzika Khaja Helena - używana, uprana * Maseczka granat & aloes Alterra - użyta parę razy w niewielkiej ilości, zużycie niewidoczne * Odżywka morela & pszenica Alterra - używana, nie wiem jakie zużycie, bo nie widać, na oko myślę zużyta 1/3 * Szampon przeciwłupieżowy z nasturcją Yves Rocher - raz użyty * Maseczka przeciwłupieżowa AT Avon - użyta dwa razy, zużycie niewidoczne Zapachy: * Woda toaletowa Truskawka Plaisirs Nature Yves Rocher 100 ml - zużycie ok. 5% - dokia * mgiełka Avon Naturals Słodka Śliwka i Wanilia - nieużywana Kolorówka: Błyszczyki: * Avon Irresistibly Sexy – Pink Provocateur - użyty raz * Lush Latte Lip Tint - używany kilka razy, zużycie niewielkie * Maybelline Watershine – 230 Precious Lilac - używana, mam z wymiany, nie wiem jakie zużycie, bo średnio widać * L’Oreal Glam Shine 6 Hours – 102 Always Pink - używany, mam z wymiany, nie wiem jakie zużycie, bo średnio widać Szminki: * Rimmel Lasting Finish by Kate Moss – 16 - użyta 3 razy * Bell Glam & Sexy 45 - używana 2-3 razy * Bell Galm & Sexy 47 - używana 2-3 razy * Avon Ultra Colour Rich – Chic - użyta kilka razy, zużycie niewielkie * Avon Ultra Colour Rich – Latte - użyta 2-3 razy * Essence – 52 In the Nude - używana, mam z wymiany, zużycie niewielkie Cienie: * Avon True Colour paletka – Mystery - używana kilka razy, zużycie niewielkie * Catrice – 340 Ooops…Nude Did it again! - używany parę razy, zużycia nie widać w ogóle * Essence A New League – 03 oh de prep - 2 razy użyty * My Secret Pearl Touch 105 szary - użyty parę razy * MIYO – 03 Breeze - 2 razy użyty * MIYO – 26 Haze - 2 razy użyty Kredki: * Essence Longlasting eye pencil – 10 almost famous - mam z wymiany, używana, zużyta trochę - takmijaczas * Essence Longlasting eye pencil – 16 coolest chic - mam z wymiany, używana, troszkę zużyta * Astor Automatic Eyeliner – Brown - użyta raz Tusze do rzęs: * AnneMarie Börlind Caring Color - 08 czarny - używany, świeży i mokry * Essence Multi Action - użyty dwa razy, kupiony i otwarty miesiąc temu, świeży i mokry - awad Twarz: * Baza pod cienie Essence I Love Stage - używana, zużyte (na oko) 20-30% * Krem BB Maybelline – Light - użyty dwa razy * Avon puder prasowany Idealna cera – Fair - użyty parę razy, nie widać zużycia * Avon rozświetlający puder prasowany - raz użyty do sprawdzenia koloru - awad Lakiery (wszystkie używane, ale nieduże zużycie, także niewidoczne): * Golden Rose Fantastic Color 127 (czerwono-pomarańczowy) * Golden Rose granatowo-fioletowy * OPI - I Pink I Love You - 2/3 buteleczki * OPI - Light My Sapphire * Essence Colour & Go – 72 time for romance - takmijaczas * Essence Colour & Go – 33 just in case * Essence Colour & Go – 68 high spiritus * Essence Show Your Feet – 03 purple magic * Essence Show Your Feet – 01 caribbean sea * Essence Vampire’s Love – 01 gold old buffy - takmijaczas * Essence Nail Art. Special Effect! Topper – 06 you’re a gold mine - takmijaczas * Essence Nail Art. Special Effect! Topper – 05 time for reflection * Wibo So Matte w kolorze marchewki * Wibo Beautiful as Rose nr. 7 * Wibo Express Growth 259 (delikatny jasny metaliczny róż) * Wibo Express Growth w kolorze benzyny * Wibo Express Growth 352 (metaliczna ciemna zieleń) * Catrice – 590 Jade Is Not My Name * Catrice – 200 From Dusk To Dawn * Catrice – 480 Miss Piggy Reloaded - takmijaczas * Catrice – 330 Absolutelly Chinchilly! * Pease Cameleon 151 * Avon – Wicked Zapraszam ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-03-01 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty u Kretki - LF, Alterra, sporo kolorówki :)
hej, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za Woda toaletowa Truskawka Plaisirs Nature Yves Rocher 100 ml - mam z wymiany, zużycie ok. 5%
* mgiełka Avon Naturals Słodka Śliwka i Wanilia - nieużywana ?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za maskę i odżywkę alterry oraz korektor maybelline?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Szczotka do włosów z naturalnego włosia dzika Khaja Helena - używana, uprana mgiełka Avon Naturals Słodka Śliwka i Wanilia - nieużywana ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś za
* Maseczka granat & aloes Alterra - użyta parę razy w niewielkiej ilości, zużycie niewidoczne * Odżywka morela & pszenica Alterra - używana, nie wiem jakie zużycie, bo nie widać, na oko myślę zużyta 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za'
ziaja masło kakaowe * Avon puder prasowany Idealna cera Avon Ultra Colour Rich – Latte - użyta 2-3 razy
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi sie korektor maybelline, OPI - I Pink I Love You i masło kakaowe, jednak w wątku została mi tlyko pomadka Gosh darling i rozświetlacz essence, jestes zainteresowana?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() Balsam do ust Uriage - używany, zużycie około 20% Essence Multi Action - użyty dwa razy, kupiony i otwarty miesiąc temu, świeży i mokry Avon rozświetlający puder prasowany - raz użyty do sprawdzenia koloru bransoletka ma średnice ok 6-7 cm ![]() ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-02-07 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
otwiera sie tak jakby na "pół" i nakłada się na nadgarstek
![]() myślę że wejdzie na mnie jest dużo za duża ![]() ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-02-07 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Szukam głównie rzeczy z wish
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Korektor rozświetlający Maybelline Dream Lumi Touch, odcień Ivory - używany 2 tygodnie w małych ilościach, nie wiem ile zużyte, bo nie widać
* Baza pod cienie Essence I Love Stage - używana, zużyte (na oko) 20-30% * Krem BB Maybelline – Light - użyty dwa razy * Avon puder prasowany Idealna cera – Fair - użyty parę razy, nie widać zużycia cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Mam pytanie, bo nie wiem czy dobrze odczytałam
"Mydło Czerwona Zebra Lawendowa Farma - nieużywane, kawałek odcięty, około 1/4 kostki" 1/4 to ten kawałek odciety i podlega wymianie 3/4 tej kostki czy odciełaś 3/4 a zostało 1/4? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
plumful i bronze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Oj nie, taka wymiana jest dla mnie kompletnie niekorzystna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak długo to trwało. Wymiary w moim wątku. Zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Chciałabym wymienić, chociaż nie wiem czy za te dwie rzeczy. Jeszcze się zastanowię. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie ?
![]() Szczotka do włosów z naturalnego włosia dzika Khaja Helena - używana, uprana Odżywka morela & pszenica Alterra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Byłaś zainteresowana Nowym nieotwieranym jasminowym carmexem oraz nowym nieotwieranym antyperspirantem Nivea z mineralami. Jeśli to nadal aktualne to interesuje mnie * Maseczka granat & aloes Alterra - użyta parę razy w niewielkiej ilości, zużycie niewidoczne * Odżywka morela & pszenica Alterra - używana, nie wiem jakie zużycie, bo nie widać, na oko myślę zużyta 1/3 *Mydło Czerwona Zebra Lawendowa Farma - nieużywane, odcięte, zostało około 1/4 kostki Mogę dorzucić jeszcze od siebie lakier do paznokci użyty dosłownie 5-6 razy firmy Bell nr 402(jasny róż)https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-paznokci.html lub lakier Oriflame w kolorze Coral red użyty 3 razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43251,oriflame-pure-colour-nail-polish-lakier-do-paznokci.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.