|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wymienię się na tylko Chanele
a na wymianę mam:
-Roma LB 45/50 -Sicily niewielki ubytek ok 5ml ze 100 ml, dorzucę też używany balsam Sicily zostało ok połowa z 200 ml -bardzo niewielki ubytek ze 100 ml Dune Sun -Premier Figuier 20/100 -Bvlgari Black 75 ml bez kilku psików -moge rozważyć też wymianę Kenzo Tigre 45/50 ml i całe 30 ml Figi Demeter i wymienię tylko i wyłącznie na następujace Chanele: -Chanel, Chanel No.5 EDP -Chanel, Chanel No. 5 Eau Premiere -Chanel, No. 19 EDP -Chanel, Coco EDP pozdrawiam i czekam na jakieś propozycje ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- aha jeszcze mi umknął Ogródek Śródziemnomorski Hermesa 100 ml bez kilku psików ![]() Edytowane przez evelle Czas edycji: 2010-04-10 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię się na tylko Chanele
cos za:
-Sicily niewielki ubytek ok 5ml ze 100 ml, dorzucę też używany balsam Sicily zostało ok połowa z 200 ml -Bvlgari Black 75 ml bez kilku psików
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wybacz, teraz widze, ze szukasz tylko chanel
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
tak tylko wymienionych przeze mnie Chanel i to większych pojemności od 35 ml w oryginalnych flakonach..może któras z was ma jakiegos używańca, który sie już znudził a jesli nic z wymienionych w zamian nie zainteresuje moge coś jeszcze wyszukać w szafie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.