|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Płaszcze z "Warmii"
Czy wie ktoś może, czy w Warszawie jest salon firmowy Zakładów Odzieżowych WARMIA z Kętrzyna?
![]() Na ichniej str jest wykaz salonów firmowych, ale W-wy tam nie ma, a wiem, że w Lublinie w jakimś CH jest ich sklep firmowy, mimo że w tym wykazie Lublina brak... Na str jest też lista sklepów, w których można dostać odzież Warmii, ale to są sklepy prywatne, gdzie są różne marki i zamawiane są pewnie tylko wybrane modele... A mi chodzi o takie miejsce, gdzie byłby duży asortyment modeli, nie tylko płaszczy, ale i garsonek, kostiumów itd. Nie tylko aktualna kolekcja, ale coś i z poprzednich sezonów. No i wychodzi mi, że to co chcę to tylko w salonie firmowym ![]() A oferta prezentowana na str Warmii i w ich e-sklepie jest.... delikatnie mówiąc.... skromna :/ Mało modeli, większość nieciekawa... A wiem, że mają świetne, klasyczne płaszcze i całkiem ładne wzory tymczasem to, co prezentują na str to jakiś nieciekawy wycinek ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Płaszcze z "Warmii"
Hm.. zaintrygował mnie wątek, bo bywałam w sklepie firmowym Warmii , ale na Mazurach.
Temat poza tym na czasie, bo: http://www.olsztyn.com.pl/wiadomosc,...sprzedane.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Płaszcze z "Warmii"
Cytat:
![]() Wiem, że salon jest w Kętrzynie i Mrągowie, i żałuję, że latem jak bywałam w Mrągowie to zapomniałam tam zajrzeć :/ Całkowicie wypadła mi z głowy sprawa zakupu płaszcza na zimę (kto latem myśli o zimie? ![]() ![]() A "Warmia" ma słabą reklamę, właściwie żadną... I paradoksalnie, dzięki tej prywatyzacji mają bezpłatną, ogólnopolską, medialną kampanię reklamową - może to przysporzyć im klientów. A płaszcze jakościowo świetne! I obawiam się bardzo, że to ostatni moment na kupienie płaszcza z Warmii, bo może się okazać, że będą niedługo niedostępne i staną się unikatami jak nowy właściciel doprowadzi zakład do ruiny i likwidacji (tfu, tfu!!! Odpukać!). Czego oczywiście Warmii szczerze nie życzę...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.