rozterka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-08, 12:11   #1
warszawskismak
Przyczajenie

rozterka

sorki nie wiem co sie dzieje

Edytowane przez warszawskismak
Czas edycji: 2013-01-09 o 19:29
warszawskismak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 18:31   #2
ulfrinn
Rozeznanie

Dot.: rozterka

Cytat:
Napisane przez warszawskismak Pokaż wiadomość
Łukasz

witam, jestem Adrian mam 23lata, mam do was prośbę o poradę dotyczącą sprawy miłosnej, a mianowicie rozpisze sie... [IMG]resource://emots/usmiech.gif[/IMG] poznalem sie z dziewczyna przez portal spolecznosciowy, malo wazne jaki, glownie tam wchodzilem po to by hmm szczerze mowiac bawic sie bo nie wierzylem w milosc, bo teraz ciezko w moim odczuciu znalesc kogos wartosciowego, duzo dziewczyn sie nie szanuje i wgl (nie obrażając tutaj nikogo). Poznalem tam duzo dziewczyn, wiekszosc latwych no i bawilem sie.. az nagle poznalem jedna wyjatkowa dziewczyne o imieniu powiedzmy Samanta... samanta jest to dziewczyna po przejsciach, byla w zwiazku 3lata, neistety współżyła z ta osoba ale tego zaluje poniewaz nie traktowal ja wporzatku jak facet powinien, zranil ja strasznie i zostawil. Dziewczyna byla sama pol roku pozniej poznalismy sie, bardzo mi sie spodobala nie tylko z wygladu ale z charakteru szanuje sie i wgl, spotykalismy sie 3 miesiace, wystapila lekka klotnia nie wiem nawet z jakiego powodu i o co poszlo nawet juz nie pamietam, ale po tej klotni za pare dni wrocila do... bylego, a razem planowalismy swieta, zaprosila mnie na urodziny kolezanki jaka osobe towarzyska ale poszla... z nim... wybaczylem jej to, mielismy kontakt tylko gg, ogolnie "internetowy" po nowym roku koles ja zostawil, bo jak sie okazalo chcial tylko sexu... walczyla mimo to o niego ale nie chciala z nim sie przespac, wiec ja zostawil i ona zrozumiala ze tkwila w bledzie mimo ze go strasznie kochala... samanta poszla do szpitala byla tam okolo miesiaca, kto ja odwiedzal ? oczywiscie ze tylko i glownie ja... a on mial ja w 4 literach... jej choroba nas zblizyla, po wyjsciu ze szpitala zaczelismy sie spotykac znowu, bylismy pare miesiecy spedzila ze mna moje urodziny.. az tu nagle gdy zostawila telefon cos mnie tknelo by sprawidzic jej koma... i... pisala z bylym, nie bylo nic tam zlego, normalne pisanie, jak z kumplem i tez tekst ze zaluje ze stracila znim dziewictwo, ale kurcze obiecala mi po szpitalu ze to byl blad ze mnie zostawila ! a teraz odnawia z nim kontakt... po raz drugi jej wybaczylem... sa wakacje.. planujemy z ekipa wyjazd ale.. ona nie pojechala poniewaz niby jej kumpela nie jedzie to i ona tez... ale kurcze powinna dla mnie pojechac... z bylym to wszedzie jezdzila w 2jke tylko... bolalo mnie to ale no coz kochalem dziewczyne to jej wybaczylem ze miala gdzies nasz 1 wspolny wyjazd... tak spedzamy kolejne miesiace az tu nagle...mowi ze mnie kocha zze jestem dla niej najwazniejsz itp... az tu nagle... odstawia mnie na boczny tor poniewaz byly znowu zaczyna pisac... ja jak debil latam z kwiatami mowie ze ja kocham aby mnie nie zostawiala.. wiecie czlowiek zakochany i glupi... ale pierwszy raz mi na kims tak zalezalo, wiem ze powinienem meic juz to gleboko gdzies ale co biegalem... walczylem... ja staram sie byc a bynajmniej w swoich oczach jestem twardym facetem nie daje sobie "w kasze dmuchac" potrafie walczyc o bliskich chodze na silownie, dbam o kondycje.. a taka mala istotka sprawila ze mi pierwszy raz w zyciu lzy splynely... i tak miesiac bylem sam proszac by byla ze mna.. wiadomo nie powinienem itp itd ale wtedy czlowiek nie mysli racionalnie... po miesiacu wrocila znow... wybaczylem jej poraz enty jej bledy... spedzilismy razem swieta sylwka bylo super... przyszla klotnia miedzy innymi o neigo, a ona do mnie z tekstem.. nie dziw mi sie ze tak zachowywalam toc pisal... ja pierdziele ! jak sie kogos kocha to ta osoba jest najwazniejsza na calym swiecie a reszta moze nie istniec... niby znowu mnie kochala znowu mowi ze mnie kocha ale taki tekst... a i jeszcze jedno co mnie boli.. jak na poczatku wspomnialem na ten portal wchodzilem dla zabawy, by pobawic sie, mlode lata mowilem itp... gdy z nia bylem mialem 5 okazji by ja zdradzic, ale mialem je gdzies tylko grzecznie czekalem... tak mija nam poltora rok ze soba z przerwami... ja nie jestem z facetow ktorzy by chcieli "milosci" na sile, nie nie nigdy nic na sile nie chcialem i grzecznie czekalem... ale ona z nim po roku stracila, a ze mna po roku nie chce... sama mowila ze ja przez ten rok zrobilem 100x wiecej niz on przez 3, ze udowodnilem ze ja kocham i ze to nie tylko bd "zaliczenie" a prawdziwa milosc... ale ona mowi ze sie boi ze znowu bd cierpiala ze ja ktos zostawi... nie wiadomo co bd za rok za 10lat ale ja wiem ze teraz ja kocham i bd dla mnie najwazniejsza osoba, ale wiem ze jak nam sie nie uda to mnie znienawidzi za to ze to bylo miedzy nami a nie jstesmy razem... strasznie ja kocham ale sie rozstalismy... co mam robic ? ps mam nadzieje ze jest mozliwosc skasowania tego tematu powiedzmy za tydzien, jedynie tutaj pisze w celu podpowiedzi a pozniej nie chcialbym aby ktos go widzial pozdrawiam

Prześladuje mnie straszliwe deja vu !

------------------------------------------------------------

Prześladuje mnie straszliwe deja vu !

--------------------------------------------------------
ulfrinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 19:20   #3
201604191500
Konto usunięte

pacze i nie wieże.. ...

kim jest łukasz... i co stało się z pukpukiem.. ...
201604191500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 20:05   #4
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

To chyba trójkąt... ... Łuk
asz....Adrian

.... i Samanta!
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 20:42   #5
201604191500
Konto usunięte

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;38552318]To chyba trójkąt... ... Łuk
asz....Adrian

.... i Samanta![/QUOTE]

trójkąt.. a może nawet ... łuk..
201604191500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 14:18   #6
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości