|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zostać animatorką?
Gdy bywam na wakacjach za granicą, są animatorzy. Bardzo podoba mi się ich praca. Dlatego chciałam się Was zapytać, czy wiecie może jak zostać animatorką, od ilu lat można nią być i na czym to wszystko polega. Może któraś z Was ma już takie doświadczenie albo ma koleżankę bądź kolegę, który zajmuje/zajmował/a się tym.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak zostać animatorką?
akademia rainbow tours? kursy w stageman polska?
wystarczy użyć google... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Work, work, work
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40258967]akademia rainbow tours? kursy w stageman polska?
wystarczy użyć google...[/QUOTE] Albo użyć opcji szukaj na tym forum. Nie tak dawno sama wypowiadałam się w innym wątku na ten temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40017961
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Po prostu trzeba iść na kurs i zrobić papiery oficjalne a później skumać się z jakimś biurem podróży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.